nlc.hu
Sztárok

Zdroba Patrikék készen állnak a babára

Zdroba Patrikék az esküvő után szeretnének babát, de azzal sincs bajuk, ha előbb jön

Elkezdte már az esküvőjük szervezést Zdroba Patrik és párja, Bádoki Betti, de benne van a pakliban, hogy a baba-projekt korábban jön.

Három éve van együtt az X-Faktorból ismert Zdroba Patrik és párja, Bádoki Bettina, és mivel mindketten úgy érzik, megtalálták az igazit, már az esküvőjüket is elkezdték tervezni. Egyelőre még az elején tartanak a folyamatnak, alig néhány emberrel egyeztettek, és az egyetlen biztos pont az eseménnyel kapcsolatban, hogy valamikor a jövő év folyamán kerülhet sor rá – derült ki az RTL Reggelijében folytatott beszélgetésből.

A csevegés során szóba került a baba-projekt is, amivel kapcsolatban elmondták, hogy alapvetően az esküvő után szeretnének babát, de azzal sem lesz semmi bajuk, ha még azelőtt jön össze. Néhány dolgot a gyerek érkezéséig azonban még örömmel élnének át kettesben, például régi vágyuk, hogy elutazzanak együtt Amerikába, és ezért is adnának még egy évet maguknak a baba előtt. A Nyerő párosból ismert szimpatikus pár ezen kívül azt is elmesélte, hogy nemrég mennyire sokkolta Patrikot, hogy a szerelme új hajszínre váltott.

Zdroba Patrik és Bádoki Bettina

Zdroba Patrik és Bádoki Bettina az RTL Reggelijében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top