nlc.hu
Család

Janza Kata kapcsolata fiával

Janza Katának kivételesen különleges a kapcsolata 16 éves fiával, Samuval

Még kollégái is odavannak Samuért.

Janza Kata szerencsés édesanya, ugyanis különleges kapcsolata van a gyermekeivel. Korábban az nlc-nek is elmondta, Janka és Samu életében is szeretne jelen lenni

Janza Kata és fia, Samu, lánya, Janka

Janza Kata, fia, Samu, lánya, Janka (Fotó: Instagram)

Janka nagyon anyás, és én is ragaszkodom hozzá, emellett pedig szakmailag is szeretném őt segíteni. Samu is nagyon családcentrikus, és az ő életében napi szinten, anyaként ott szeretnék lenni” – mondta akkor lapunknak. Most pedig a Meglepetés magazinnak mesélt arról, nem csak ő ápol különleges viszonyt a 16 éves fiával. 

Azt szoktam mondani, hogy Samunak négyezer éves lelke van. Sokkal érettebb, bölcsebb a korosztályánál. Már évek óta felnőttként gondolkodik, és tervezi a jövőjét. Közösségi alkotóember, aki hisz a tartalmas beszélgetésekben, együttlétekben. Az Operettszínházban mindig azt kérik a kollégáim: ’Kató, hozd már be a fiadat, mert úgy szeretünk beszélgetni vele!’ Samunak van egy olyan képessége, hogy könnyen megnyílnak előtte az emberek, a lelküket azonnal feltárják neki. Derűs aura veszi körül, amitől a bizalmukba fogadják mások

– mesélte a színésznő, aki arra is kitért, mivel tudja fiát igazán boldoggá tenni. „A közös élményeket értékeli a legtöbbre. Például, amikor együtt túrázunk, vagy családostól kibérelünk egy hegyvidéki házat, és egész nap csak főzünk, beszélgetünk és társasjátékozunk. Mozaikcsaládban élünk, de olyan szeretet és szövetség van köztünk, hogy gyakran úgy érzem, ez egy tündérmese.”

Édesanyját Samu is kiegészítette, aki maga is érzi, valamiért vonzza magához az embereket, éppen ezért döntött úgy, hogy pszichológiát fog tanulni. „Látom anyán, hogy a színészi pálya mennyire kiszolgáltatott, és nem tervezhető előre. Én sokkal jobban szeretem a biztonságot, a stabilitást. Egy jó lelkizésre pedig mindig kapható vagyok. Előfordult már az is, hogy a baráti körömben szakított egy pár, de miután mindkettőjükkel leültem külön beszélgetni, sikerült átgondolniuk a dolgokat, és újra egy pár lettek. Hamar ráhangolódom az emberekre, ráérzek a problémáikra.”

(story.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top