nlc.hu
Család

Emlékezetkiesése miatt menekült el, állítja az újpesti gázoló

Emlékezetkiesése lett, ügyvédje szerint ezért menekült el az újpesti gázoló

A halálos balesetet okozó férfi azt állítja, a fejét ért ütés miatt nem tudta, hogy mit tett.
Az újpesti gázoló az elfogása után

A barátnője szakítani akart vele, ezért ezért megivott 5-6 üveg sört és röviditalokat, majd autóba ült – mondta a január 22-én Újpesten halálos balesetet okozó férfi, M. Péter ügyvédje az RTL Fókusz című műsorában.

Biczó László szerint védence azt állítja, azért menekült el a helyszínéről, mert a fejét ért ütés miatt emlékezetkiesése lett, és azokban a pillanatokban nem tudta, hogy mit tett. A baleset után kába állapotban bóklászott a városban, vissza akart menni a helyszínre, de nem talált oda.

A drogtesztje pozitív lett THC-re (a marihuána hatóanyaga), de ügyvédje szerint a baleset után fogyasztott drogot, amikor próbálta összeszedni magát. A férfit egyébként korábban eltiltották a vezetéstől. 

A 40 éves férfi hétfő este Újpesten három, piros lámpánál várakozó autónak ütközött, majd segítségnyújtás nélkül, gyalog távozott. A balesetben hárman sérültek meg, egy 45 éves férfi olyan súlyosan, hogy a helyszínen meghalt. Az autóban mellette ült 14 éves kislánya, akit egy szemtanú mentett ki a járműből. A férfit csaknem három nap után fogták el Szigetszentmiklóson.

(Kiemelt kép: Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top