nlc.hu
Család

5 nő lett egyidőben várandós a rappertől

Egyszerre 5 nőt ejtett teherbe a rapper, közös babaváró bulit tartottak a kismamák

Boldogan pózolnak közösen a kispapával.

Öt nő egyszerre lett várandós a 22 éves, New York-i rappertől, Zeddy Willtől. A kismamák ráadásul közös babaváró bulit tartottak. Erről egyikük, Lizzy Ashleigh számolt be közösségi oldalán. A 29 éves énekesnő közösen partizott a másik négy várandós nővel, sőt közös fotókat is posztolt a születendő gyermekeik apjával.

kismamák

Az 5 kismama a kispapával – Forrás: Instagram / @lizzyashmusic

Üdvözöljük a kis Zeddy Wills 1.-5.-t !” – állt a babaváró buli meghívóján. „Úgy döntöttünk, hogy egy napon tartjuk” – árulta el a közösségi oldalán Lizzy, hozzátéve: elfogadták egymást a kismamákkal, mert szerintük ez a legjobb a születendő csöppségek számára, akik így nagy családba fognak világra jönni, hiszen egyből testvéreket is kapnak.

Posztjai nagy vihart kavartak a médiában, a kismamák közös fotói pedig csak fokozták a „puskaporos hangulatot” a kommentelők körében, akik közül többen inkább kínosnak, mint jópofának tartják az egész helyzetet.

Nézzétek a gyönyörű családunkat! Szeretjük a kispapánkat! Nem fogjuk tönkretenni a babáink életét! A családunk elfogadta ezt!” – nyilatkozta Lizzy.

A New York Post megkérdezte Zeddy Will menedzserét a bizarr helyzettel kapcsolatban, de ő csupán annyit reagált, hogy a rapper elég érett ötgyermekes apának.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top