nlc.hu
Család

Gór Nagy Mária Szurdi Miklós utolsó napjairól

Gór Nagy Mária Szurdi Miklósról: „Az utóbbi időben már nagyon legyengült, és csak az én főztömet ette meg”

Sajnos számítottak rá, hogy elérkezett a búcsú.

Ma reggel érkezett a szörnyű hír, miszerint Szurdi Miklós 73 éves korában elhunyt. A színész, rendező, színházigazgató és forgatókönyvíró halálának hírét Pásztor László erdőkertesi polgármester jelentette be. 

Szurdi Miklós és Gór Nagy Mária

Szurdi Miklós és Gór Nagy Mária
(Fotó: Rozmanitz Gábor)

A színész utolsó napjairól első felesége, Gór Nagy Mária számolt be a Blikknek

Egy jó ideje súlyos betegséggel küzdött, és már nem lehetett mit tenni. Az utóbbi időben már nagyon legyengült és csak az én főztömet ette meg. A múlt héten került be a kórházba, és a férjem, Buda mindennap járt be hozzá. Az utolsó napokban már csak aludt, de tegnap a gyerekei és mi is bementünk hozzá. Számítottunk arra, hogy az volt a búcsú, hiszen ma reggel jött a szomorú hír…

 – mondta a gyásztól lesújtva a színésznő. 

Máriának és Miklósnak két gyermeke született a házasságukból. A színésznő pár éve elárulta, akkoriban annyira megviselte a válás, hogy pszichiátriai kezelésre kényszerült. „Belerokkantam. Ha Bujtor Pista nem hoz ki a zárt osztályról, nem visz le A Pogány Madonna balatoni forgatására, nem maradok életben! Végig vigyázott rám, sosem hagytak egyedül, nehogy kárt tegyek magamban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top