nlc.hu
Sztárok

Meghalt Szurdi Miklós

Elhunyt Szurdi Miklós

Utolsó napjaiig aktív volt.

73 éves korában érte a halál Szurdi Miklós színészt, rendezőt, színházigazgatót, forgatókönyvírót. Halálának hírét Pásztor László erdőkertesi polgármester jelentette be, ugyanis a színész ott töltötte utolsó éveit és vezette a faluházat és a könyvtárat. 

Szurdi Miklós

Szurdi Miklós
(Fotó: Rozmanitz Gábor)

Szurdit a Família Kft-ben ismerte meg az egész ország, de dolgozott a Linda, az Angyalbőrben és a Privát kopó című sorozatokon is. Három felesége volt, Gór Nagy Mária, Appel Edit, a harmadik pedig Xantus Barbara volt, akitől 11 évvel ezelőtt vált el. Hat gyermeke született.

Mély megrendüléssel fogadtam a hírt. Nagyon megkedveltem Őt, mert fiatalos gondolkodása és sajátos világlátása ösztönzően hatott a környezetére. Szurdi Miklós művész volt. Egy ember, akire számíthattam. Munkaerő, aki szívén viselte Erdőkertes kulturális életét. Egy hős, aki kitartóan viselte hosszan tartó, komoly betegségét. Elment, és nagy űrt hagy maga után. Köszönjük Miklós, hogy nekünk is voltál!

 – olvasható Pásztor László bejegyzésében. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top