nlc.hu
TV-sztárok

Szurdi Miklós temetése

Még a barátok, kollégák sem kaptak meghívást Szurdi Miklós temetésére

A legnagyobb titokban búcsúztatták el.

A Fiumei úti sírkertben – a szüleivel közös sírban – helyezték örök nyugalomra a napokban a február 12-én elhunyt Szurdi Miklóst. Az ismert rendező és producer csendes búcsúztatóján csak a szűk család volt jelen, mivel a nyilvánosságot és a rajongókat kizárva szerették volna utolsó útjára kísérni – írja a Blikk. 

Szurdi Miklós

73 éves korában érte a halál Szurdi Miklóst – Fotó: Rozmanitz Gábor

Csak a 6 gyereke és a családjaik, valamint a volt feleségei, a testvére és néhány közeli rokon volt jelen. Még a barátok, kollégák sem kaptak meghívást, sőt azt sem árulták el nekik, hogy mikor és hol lesz a búcsúztató” – értesült a bulvárlap a család egyik közeli ismerősétől.

A kollégái és barátai egy nappal később, egy ugyancsak zárt körű eseményen – a Hollán Ernő úton található régi Duna Moziban – emlékeztek a Família Kft. atyjára. “Esztergályos Cecília, Xantus Barbara és Kárász Zénó egyéb elfoglaltságaik miatt nem lehettek ott a kora délután kezdődő összejövetelen. Azért még így is sokan összegyűltünk, és könnyes szemmel emlékeztünk Mikire” – mesélte az egyik résztvevő.

Szurdi Miklóst a Família Kft.-ben ismerte meg az egész ország, de dolgozott a Linda, az Angyalbőrben és a Privát kopó című sorozatokon is. Három felesége volt, Gór Nagy Mária, Appel Edit, a harmadik pedig Xantus Barbara volt, akitől 11 évvel ezelőtt vált el.

A temetésre csak azért most, március végén került sor, mivel a hatgyermekes rendező második fia Brüsszelben él a családjával, és haza kellett utaznia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top