nlc.hu
Család

„Az apám a nőgyógyászom”

„Az apám a nőgyógyászom” – Kiakasztotta a netezőket a 28 éves influenszer

A mexikói nő állítja, mióta elég idős ahhoz, hogy saját nőgyógyásza legyen, az édesapja volt a kezelőorvosa.
„Az apám a nőgyógyászom”

A 28 éves mexikói influenszer, Isabel Salas, finoman szólva is darázsfészekbe nyúlt, mikor a közelmúltban megosztott magáról egy videót – ami egy rutin nőgyógyászati vizsgálat közben készült. Isabel, akinek a Tiktokon mostanra meglehetősen tekintélyes – több mint 1,7 milliós – rajongótábora van, egész mostanáig elsősorban szépség- és életmód témában posztolt rajongóinak.

Néhány hete azonban egy nőgyógyászati rendelőből jelentkezett be, ahogy – mint elmondta – épp egy rutinnak számító, ellenőrző vizsgálaton esett át. Miközben az eljárásról értekezett, az influenszer – mintegy mellékesen – elárulta azt is, hogy a vizsgálatot végző orvos az édesapja, akihez állítása szerint 2-3 havonta beugrik ellenőrzésre.

„Az apukám jött rá, hogy a barátom megcsal”

Isabel videójából – amit eddig a pillanatig 2,5 millióan néztek meg, és amiről minden túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy vírusszerűen terjed – kiderült az is, hogy mióta elég idős ahhoz, hogy saját nőgyógyásza legyen, az édesapja volt a kezelőorvosa.

 „Nagyon boldog vagyok, hogy olyasvalaki vizsgál időről-időre, akiben 100%-osan, maradéktalanul megbízom” – mondja, majd hozzáteszi, az egyik vizsgálat során éppen az apja volt az, aki rájött, hogy a barátja megcsalja őt. (Arra, hogy ez miből és hogyan derült ki, a videó nem tér ki sajnos.)

@isabelsalasv

Fui al ginecólogo con mi papá

♬ original sound - Isabel Salas

„Hát nem tudom, de én kikészülnék”

Miközben Isabel szerint látszólag tökéletesen rendben van az, hogy az egyik legközelebbi hozzátartozója végzi a legintimebb vizsgálatait, a kommentelők többsége kicsit más véleményen van:

  • „Nem.”
  • „Mi a jóisten folyik itt?!”
  • „Nem tudom, más hogy van vele, de én biztosan nem akarnám, hogy az apukám csinálja a rákszűréseimet.”
  • „Inkább keresnék egy másik kezelőorvost, mintsem, hogy az apukám előtt kelljen levetkőznöm.”
  • „Nincs baj azzal, ha időről-időre kikéred a véleményét – elvégre orvos-, de csak addig, míg ezt ruhában teszed.”

És bár többségében vannak a videóra érkezett meglepett, megdöbbent és a helyzetet alapvetően furcsálló, vagy ellenző hozzászólásokat, akadtak olyan vélemények is, amik szerint nincs ezzel a felállással semmi baj:

  • „Milyen szerencsés vagy, hogy az apukád a nőgyógyászod! Így aztán soha nem kell abban kételkednek, hogy a legjobb kezekben vagy-e, vagy hogy a legjobb ellátást kapod-e.”
  • „Ha nekem is nőgyógyász lenne az apukám, én is hozzá járnék.”
  • „Az apukád teljesen profinak és nyugodtnak tűnik ezen a videón, tök inspiráló. Én is boldog lennék, ha ilyen típusú ellátást kapnék a nőgyógyászomtól.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top