nlc.hu
Család

Balázs Péter és felesége, Csilla a kapcsolatukról meséltek

Balázs Péter felesége elárulta, hogyan élték túl a nehézségeket

A kapcsolatuk mindent átvészelt.

Hatalmas szerelemnek indult Balázs Péter és felesége, Botár Csilla kapcsolata, a láng pedig a mai napig ugyanúgy ég. Igaz, eleinte nem akartak összeházasodni, de ahogy mondják, akkoriban nem lehetett „csak úgy” együtt élni, ezért úgy döntöttek, összekötik az életüket, ennek pedig már 56 éve. Persze náluk is akadtak nehézségek. Mint Balázs Péter felesége elmesélte, a házépítés is egy ilyen fázis volt. 

„Még csoda, hogy a házak felépülnek. Általában úgy van, hogy az egyik ezt szeretné, a másik azt szeretné. Az egyik mindent szeretne, a másik kevesebbet. Mi is nagyon sokat veszekedtünk, amikor harminc éve építkeztünk. De az volt a szerencse, és azért nem váltunk el – bár Szombathy Gyuszi megjósolta, hogy el fogunk válni –, mert úgy becsaptak bennünket, hogy a közös balsors és düh összehozott bennünket. Ellopták a pénzünket, nem volt kerítésünk, elég nomád módon laktunk, és akkor már nem egészen fiatalok voltunk, hanem ötvenévesek. Az megviselt bennünket. Erőteljesen összekapaszkodtunk, és azt mondtuk, csak azért sem hagyjuk magunkat”nyilatkozta Csilla az Almárium adásában. Balázs Péter egyetértett az elhangzottakkal. 

Balázs Péter és felesége Csilla

Balázs Péter és felesége, Csilla (Fotó: Olajos Piroska)

„Szerintem Csillának is van egy nagyon jó szarkasztikus humora. Ugyanazt gondoljuk a világról nagyjából, és a megjegyzések, amikkel fűszerezi az ember a mondandóját, azok hasonlóak. Ez jó érzéssel tölt el engem, és úgy látom, Csillát is” – tette hozzá a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top