nlc.hu
Sztárok

Balázs Péter és felesége 55 éve tartó házassága

Egy 55 éve tartó házasság titkai: Balázs Péter és felesége, Csilla jóban-rosszban kitartanak egymás mellett

Még gimnazisták voltak, amikor egymásba szerettek.

Hatalmas szerelemnek indult Balázs Péter és felesége, Csilla kapcsolata, a láng pedig a mai napig ugyanúgy ég. Igaz, eleinte nem akartak összeházasodni, de ahogy mondják, akkoriban nem lehetett „csak úgy” együtt élni, ezért úgy döntöttek, összekötik az életüket, ennek pedig már 55 éve. A Story magazinnal megosztották, hogy szerintük mi a hosszú házasság titka. 

„Már a kamaszkorunkat együtt töltöttük, ami olyan mély benyomást tett ránk, olyan erős érzelmek alakultak ki, hogy nem tudtunk egymáson túllépni. Pedig velünk aztán mindenféle megtörtént, beleértve a távkapcsolatot is. Sőt engem egy másik fiú feleségül akart venni, még az anyámtól is elkért, aki ráadásul az áldását adta neki… De nekem Péter kellett” – kezdte Csilla, akinek többen javasolták, hogy ne menjen hozzá egy színészhez.

Balázs Péter és Csilla

Fotó: Olajos Piroska

„Mondjuk, sok igazság van abban, hogy egy színész ne házasodjon meg. Noha életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvettem a Csillát, nem lehet elmenni amellett, hogy neki mennyi áldozatot kellett meghoznia értem, értünk. Ezt mindig is tudtam, de amióta abbahagytam a színházcsinálást – 2021-ig voltam a szolnoki Szigligeti Színház igazgatója –, még tisztább lett a kép. Most utólag meg is szenvedem ezeket a gondolatokat. Az elmúlt hatvan évünk alatt sok hibát vétettem. Maradjunk annyiban, hogy a színház többször volt az első helyen, mint kellett volna. De hát eső után köpönyeg…” – vette át a szót Balázs Péter.

Mióta a színművész felhagyott a munkával, sokkal több időt töltenek együtt. Mint mondják, ez akár azt is eredményezhette volna, hogy egymás agyára mennek, de ez egyáltalán nincs így.

Meg is fogadtuk, nem fogunk egymással zsörtölődni, nem szólunk rá a másikra, hogy miért így vagy úgy csinálja a dolgait. És ami a legfontosabb, semmit sem teszünk kényszerből. Jólesik a nyugodt élet, hogy körbevesznek az unokáink, hogy oda megyünk és akkor, amikor csak akarunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top