nlc.hu
Sztárok

Búcsúzik Balázs Péter

14 év után lemondott igazgatói pozíciójáról Balázs Péter, még nem tudja, mihez kezd

Balázs Péter 14 éven keresztül vezette a szolnoki színházat.

Balázs Péter 78 évesen úgy döntött, elbúcsúzik a szolnoki színház igazgatói székétől. A színművész minimum négy évet töltött eddig minden állomásán, a Szigligeti Színházban pedig 14-et – úgy érezte, ideje váltani. Az RTL Klub Reggeliben beszélt a döntésének okairól.

Balázs Péter elárulta, eleinte nem akarta elvállalni az igazgatói pozíciót, de végül igent mondott. 14 sikeres év következett, most azonban teret engedne a következő generációnak. „Nem akarok visszavonulni, de ez egy hatalmas nagy feladat volt. Már két évvel ezelőtt gondolkodtam, hogy visszaveszek, de a polgármester úr kérte, hogy maradjak. Közben beütött a pandémia, ezáltal pedig nagy nehézség szakadt rám, de a színház megállta a helyét és a színészeknek nem kellett nélkülöznie” – mondta Balázs Péter. Elárulta, nincsenek tervei jelenleg, ami jön és van hozzá kedve, azt elvállalja, de már nem akarja túlhajtani magát. 

A Reggeliben meséltek: 

balázs péter

Balázs Péter (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top