nlc.hu
Család

Megváltozott a házasság után Orosz Barbi

Teljesen megváltoztatta a házasság Orosz Barbit

Olyan énje jött ki, amit még ő maga sem hitt volna.

Orosz Barbi lassan három éve, hogy Párizs egyik metróállomásán belefutott élete szerelmébe. Nem sokkal a megismerkedésük után a titokzatos francia férfi el is jegyezte a Mokka műsorvezetőjét, majd tavaly több fényűző lagzit is tartottak

Orosz Barbara

Fotó: Trenka Attila

A műsorvezető teljesen kivirult a szerelemtől és úgy érzi, jobb dolog nem is történhetett volna az életében. Ami még számára is meglepő, bár sosem tevékenykedett a konyhába, kedvese miatt még főzni is megtanult. 

Ha az ember a szerelmének főzhet, az más. Elővettem minden fortélyt, amit eddig megismertem. Rengeteg receptek kapok a nagymamámtól, anyát is sokszor kérdezem, és ha az anyósom főz, próbálok jegyzetelni. Sajnos itthon nem jutok olyan alapanyagokhoz, mint ő, így a végeredmény sosem lehet ugyanaz. Nemrég vásároltam egy air fryer gépet is. A tálalásra nagy hangsúlyt fektetek, hiszen így jobban esik az étel – jelentette a műsorvezető a Best magazinnak, aki a mai napig döbbenten fogadja, milyen lakomákat rendez férje családja. – Flor hamar bemutatott a családjának, így hamar kiderült a számomra, mennyire változatosan táplálkoznak. Elképesztő kreativitással nyúlnak az alapanyagokhoz, amelyeket a helyi piacokon, kistermelőktől szereznek be. Nem tudok úgy hazajönni tőlük, hogy ne legyen rajtam egy-két kiló plusz. Egy-egy főétkezés minimum hét fogásból áll. Amikor azt hinném, már vége, mindig terítékre kerül egy újabb fogás. Ember legyen a talpán, aki végig tudja enni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top