Vitray Tamás és negyedik felesége először adtak közös interjút

T. D. | 2024. Február 23.
Mint mondja, semmi extra nem történt, csak szerelmes lett.

Vitray Tamás 2019 novemberében jelentette be, hogy 32 év után elválik harmadik feleségétől, Kállay Bori színésznőtől. A legendás tévés túl a 90-en sem tétlenkedik. Saját műsort indított Youtube-on, majd negyedik alkalommal is megnősült. Bár tegnap még csak a hírt jelentették be, este már közösen adott interjút a Fókusznak Vitray és felesége, Éva

Vitray Tamás és felesége, Éva

Nem történt semmi egyéb: szerelmes lettem. Mellettem lakott, lakik, egy házzal odébb. Nem akkor találkoztunk először, amikor ide költöztem öt évvel ezelőtt. De csak köszöngettünk egymásnak egy darabig. A fordulat igazán akkor jött, amikor a Csak ülök… Csakazértis! elindult, mert kerestem valakit, aki gyártaná a műsort. A professzionálisak, az igazi jók nem értek rá, és Éva éppen akkor szabadon volt. Ő nem tévés, de ismeri a színház világát, miután az a mestersége.  Megkérdeztem, nem akar-e gyártásvezető lenni. Akart. És akkor egyszer csak szó szerint így történt ebben az ajtóban: Megálltam, mikor kikísértem, és mondtam, hogy beléd szerettem, most mit csináljak?

 – mesélte a legendás tévés. 

Éva hozzátette, Vitrayn nőtt fel, mint mindenki más ebben az országban. „Itt találkoztunk 2019-ben, és ahogy ő is mondta, szomszédok voltunk. És mikor indult a Csak ülök… Csakazértis!, már beszélgettünk, és volt egy ilyen gondolat, hogy mi lenne, ha segítenék, dolgoznánk együtt. Róla nem lehet olyat mondani, amit egy ország ne ismerne. Ő pontosan olyan, amilyen. Hitelesen, ami lejött és lejön a televízióból, vagy most a YouTube-csatornán a műsorban, ő ilyen. Ő a tökéletes férfi, azt gondolom!” – jelentette ki Éva, majd férje azzal egészítette ki, ő pedig olyan, akit csak szeretni lehet és szeretni is kell. 

Exit mobile version