nlc.hu
Sztárok

Vitray Tamás megnősült

Vitray Tamás 90 évesen újra megnősült

Negyedik alkalommal mondta ki a boldogító igent.

Vitray Tamás és harmadik felesége, Kállay Bori színésznő 2019 novemberében jelentették be váratlanul, hogy 32 év után válnak. Egy korábbi nyilatkozat szerint Vitray döntött úgy 87 évesen, hogy véget vet az életközösségüknek. 2022 novemberében kiderült, egy titokzatos hölgy már el is rabolta a tévés legenda szívét. 

Vitray Tamás

Fotó: Schumy Csaba

Nincs definíciója a szerelemnek. Nem vagyok egyedül, van párom, igen. Jó is, mert a munkája révén sok mindent meg tudunk beszélni, és egy ilyen vénembert, aki megint nekiveselkedik, persze, hogy ez izgat legjobban. Az is lehet, hogy a két mesterség egyesít bennünket legerősebben, és mindaz, ami hozzá kell

 – nyilatkozta később a kapcsolatáról Vitray, aki akkor azt is elárulta, távkapcsolatban éltek. A Story magazin most interjút készített a műsorvezetővel, melyben hivatalosan is közhírré tétettet: 

Vitray már nincs egyedül. Negyedik házasságában boldogan él feleségével!

A maga műfajában Vitray, aki 1958-ban került a televízióba, és közel 70 év munkájával jutott a ranglétra csúcsára, és körülbelül 4000 műsorhoz kötődik a neve, ugyancsak jelentős tettet vitt véghez. Sportközvetítéseiben 46 magyar olimpiai aranyéremről tudósíthatott, a Színművészeti Főiskolán, majd Egyetemen tévés generációk sora nőtt fel a keze alatt. Azt mondja, mindezt sorsának köszöni, nem vár érte hálát. Azt mégis különösnek tarthatja, hogy 17 évvel ezelőtt költségcsökkentésre hivatkozva, minden szó nélkül váltak meg tőle. 90. születésnapján például családján, szűk baráti körén és régi tanítványain kívül sem a televízióból, sem az egyetemről nem köszöntötte senki. Azt mondja, ő azért jól van, nincs miért panaszkodnia, csupán azt kívánja, hogy öregkora békében és szerettei körében teljen, ameddig csak lehet.

Story címlap

Story magazin címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top