nlc.hu
Sztárok
Vitray Tamás új felesége a házasságukról

Vitray Tamás új felesége: „Tamás szeretteivel még az ismerkedésnél tartok”

A legendás tévés megfiatalodott új párja mellett.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Vitray Tamás 91 évesen negyedik alkalommal is megnősült. A legendás tévés és felesége, Éva 2019-ben találkoztak először, majd egy közös munka hozta őket össze. Tamás hamar beleszeretett a nőbe, aki pár héttel ezelőtt boldogan ment hozzá feleségül. A Magyar Televízió örökös tagja úgy érzi, megfiatalodott újdonsült felesége mellett. 

„Reggelente tornázik, még akkor is, ha korán kell munkába mennie. Őt látva, bevallom, bűntudatom lett, és követtem a példáját. Talán a nap fénypontja a közös reggeli. Előfordult, hogy délig tartott, úgy belefeledkeztünk a beszélgetésbe. Csak annyit mondhatok, azt kértük a sorstól, legalább még 3650 napot kaphassunk együtt”magyarázta a story.hu-nak Vitray-Ivens Éva, aki már elkezdett megismerkedni a férje rokonaival.

„Tamás szeretteivel még az ismerkedésnél tartok. Reménykedem, hogy látják, az édesapjuk is boldog velem, akárcsak én vele. Ami az enyéi­met illeti, ők már kirepültek, mindketten szeretik Tamást, és – az ő esetében talán nem kell bizonygatnom – jókat beszélgetnek” – mondta boldogan Éva.

Vitray Tamás

Vitray Tamás (Fotó: Schumy Csaba)

A magyar televíziózás kiemelkedő alakja egyébként még úgy ismerte meg újdonsült feleségét, hogy a gyermekei ott éltek vele, akik azóta már felnőttek és elköltöztek a családi fészekből.

„Ami a korábbi életemet illeti, a két gyerekem két apától született. A második férjem hirtelen meghalt, és én ott maradtam két gyerekkel. Nagyon nehéz volt, összeomlottam, olyannyira, hogy az énekléssel is fel kellett hagynom. Aztán volt egy hosszabb kapcsolatom, aminek már régen vége volt, amikor Tamás és köztem komolyra fordultak a dolgok. Természetesen, mint mindig, először a gyerekeimet avattam be. Ezúttal is megkérdeztem tőlük, mit szólnak az érzéseimhez Tamást illetően. Azt mondták, a legfontosabb nekik, hogy boldog legyek. Amikor az embernek meghal a férje és ott marad két gyerekkel, és áll a lábán, azt mondják rá, micsoda erős nő. De én már nem akartam erős nő lenni, csak szerelmes, boldog és jó feleség. Hogy az lehessek, amire igazán teremtettek, ízig-vérig nő. A férjem számomra a tökéletes férfi, szerelmes vagyok” – vallotta be Éva a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top