nlc.hu
Aktuális

24 évvel ezelőtti videó Vitray Tamás feleségéről

24 évvel ezelőtti felvétel került elő Vitray Tamás negyedik feleségéről – videó

Éva sikeres operaénekesnő volt.

A minap derült ki, hogy Vitray Tamás 90 évesen negyedik alkalommal is megnősült. Felesége, Vitray-Ivens Éva egykoron sikeres operaénekesnő volt, ám most másfajta munka hozta őket össze. 

Vitray-Ivens Éva

Vitray-Ivens Éva (Fotó: Fókusz)

Nem történt semmi egyéb: szerelmes lettem. Mellettem lakott, lakik, egy házzal odébb. Nem akkor találkoztunk először, amikor ideköltöztem öt évvel ezelőtt. De csak köszöngettünk egymásnak egy darabig. A fordulat igazán akkor jött, amikor a Csak ülök… Csakazértis! elindult, mert kerestem valakit, aki gyártaná a műsort. A professzionálisak, az igazi jók nem értek rá, és Éva éppen akkor szabadon volt. Ő nem tévés, de ismeri a színház világát, miután az a mestersége.  Megkérdeztem, nem akar-e gyártásvezető lenni. Akart. És akkor egyszer csak szó szerint így történt ebben az ajtóban: Megálltam, mikor kikísértem, és mondtam, hogy beléd szerettem, most mit csináljak?” – mesélte kapcsolatuk kezdetéről a legendás tévés. Éva pedig le sem tudja tagadni, odavan Tamásért.

Ő pontosan olyan, amilyen. Hitelesen, ami lejött és lejön a televízióból, vagy most a YouTube-csatornán a műsorban, ő ilyen. Ő a tökéletes férfi, azt gondolom

 – nyilatkozta a Fókusznak Éva. 

A story.hu most felfedezett egy videót, ami 24 évvel ezelőtt készült a 2000-es újévi operettgálán, ahol Éva is fellépett. Mi tagadás, elképesztő tehetsége van!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top