nlc.hu
Aktuális

Friderikusz és Vitray kibékülése

Kibékült Friderikusz és Vitray, évekig nem beszéltek egymással

A két televíziós legenda az elmúlt időszakban nagyon keményen be-beszólt egymásnak.

Igazi tévétörténeti pillanatként, két halhatatlan ikon találkozásaként élték meg a Friderikusz Podcast nézői, amikor néhány napja az internetes műsorban a 89. születésnapját ünneplő Vitray Tamás volt a vendég. Kettejük kapcsolata azonban nem mindig volt felhőtlen. A több mint négy évtizedes közös pályájuk során sokszor voltak kifejezetten rosszban, sőt állítólag már az egyik első közös munkájuk során összevesztek – írja a BEST magazin.

Friderikusz-Vitray,

Úgy tűnik, fátylat borított a múltra Friderikusz Sándor és Vitray Tamás, Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): Sajtóklub; (j): MTI/Soós Lajos 

Békejobbot Friderikusz Sándor nem egyszer nyújtott Vitraynak, de ő nem fogadta el. Ezért is különös, hogy az évtizedeken át egymásnak feszülő két televíziós ikon most leült egymással beszélgetni. Friderikusz hívta meg a podcastműsorába, Vitray pedig elfogadta a szíves invitálást. Mint a sztármagazin megjegyzi, arról egy árva szó nem esett, hogy szent a béke. Igaz, arról sem beszéltek soha, mi volt az évtizedeken át tartó harag oka. Vagy direkt, vagy véletlenül elfelejtve a múltat, erről egyikük sem tett említést. Sőt túlságosan is kedvesek voltak egymáshoz. A vitriolos kérdéseknek, amik mind a két televíziósra évtizedeken át igazak voltak, a nyomát sem láthattuk, hallhattuk. 

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Olvass még Friderikusz Sándorról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top