nlc.hu
Sztárok

Hová tűnt Friderikusz Sándor?

Friderikusz Sándor elárulta, mit csinált az elmúlt időszakban

Friderikusz Sándor négy év kihagyás után tér vissza a tévéképernyőre. A műsorvezető elárulta, hogyan készült az új műsorára.

Még sosem volt ilyen sokáig távol a képernyőtől Friderikusz Sándor. A legendás tévés 4 éve nem szerepelt képernyőn, november elejétől pedig az RTL Klubon tér vissza. Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása házigazdájának beszélgetőpartnereit a műsor egy-egy pontján maszkmesterek segítségével évtizedekkel öregítve repíti előre az időben.

Sok hamis találgatás látott napvilágot arról, hogy mi lehet Friderikusszal. Nyáron például az, hogy külföldre költözik. Emiatt ki is bukott, és perelte a lapokat. A Fókusznak elárulta, hogy ettől függetlenül nagyon jól élt az elmúlt években.

„Négy év? Fel sem tűnt, egy pillanat volt az egész. Átaludtam, átutaztam, átéltem az egészet, és hát miután azt szoktam mondani, hogy nem csak a televízióban van élet, hanem a televízión túl is, ezért aztán nekem ez teljesen természetes részem, hogy nem kell mindig szerepelni” – mondta Friderikusz, aki hozzátette, nem hiányzott neki a televíziózás, de olyan mint egy harci paripa, aki beindul a kürtszó hangjára, szívesen tér vissza.

friderikusz-sándor

Friderikusz Sándor (Fotó: Fókusz)

A műsorvezető elárulta, hogy szabadidejében sokat olvas, zenét hallgat, napi szinten követi a híreket és a külföldi televíziós műsorokat, és imád késő éjszakáig sorozatokat nézni. Az Életünk története előtt iszonyúan sokat sportolt, minden nap lefutott kétszer 3 kilométert, tudatosan táplálkozott, hogy újra formába lendüljön.

Friderikusz Sándor arra a kérdésre is válaszolt, miért vállalta el a műsort: „Jópofa dolog látni két, egyébként ismert embernek az életszakaszában a következőt, és azt következőt.” A műsor első része november elsején, 21:20-kor kerül adásba.

Olvass még Friderikusz Sándorról az nlc-n:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top