nlc.hu
Sztárok

Vitray Tamás az esküvőjéről

„Nem hittem, hogy az én koromban még lehet újrakezdeni” – Vitray Tamás részleteket árult el esküvőjéről

Éva gyermekeivel egyszerre mondták ki a boldogító igent.

Múlt héten derült ki, hogy Vitray Tamás 91 évesen negyedik alkalommal is megnősült. A legendás tévés és felesége, Éva 2019-ben találkoztak először, majd egy közös munka hozta őket össze. Tamás hamar beleszeretett a nőbe, aki pár héttel ezelőtt boldogan ment hozzá feleségül. 

Vitray Tamás

Fotó: Korponai Tamás

Most a Story magazinnak részleteket is elárultak a nagy napról. 

Az esküvőnk különlegessége volt az is, hogy nemcsak mi házasodtunk össze, hanem Éva lánya és társa is. A két pár egymásnak tanúskodott. Az egyetlen ’vendég’ Gerendás Péter volt, természetesen a hangszerével. A válásom után mondogattam, hogy bizony én már egyedül élem az életemet. És komolyan is gondoltam. Nem hittem, hogy az én koromban még lehet újrakezdeni – kezdte a lapnak a tévés, majd arra is kitért, mivel telnek most a napjaik. – Most ott tartunk, két héttel az esküvőnk után, hogy Éva lakását, amely pontosan azonos méretű az enyémmel, 64 négyzetméter, felújítjuk. Ebben övé az oroszlánrész, és ha készen lesz, hozzáköltözöm és a helyemre az egyes sorszámú unokám, ’véletlenül’ Tomi jön a párjával. Amúgy a korommal tisztában vagyok, azt is tudom, előbb-utóbb Évának vigyáznia kell majd rám, vagyis ebben a párkapcsolatban ő vállalja a nagyobb terhet. Tudjuk, merrefele haladunk, és nagyon boldogok vagyunk. Éva nagyszerű asszony, nemcsak mint feleség, hanem mint munkatárs is. Csakazértis! műsoraimban kiváló gyártásvezetőként vesz részt.

Éve elárulta, az esküvőbe először gyermekeit avatta be, akik természetesen azt szerették volna, hogy édesanyjuk boldog legyen.

Amikor az embernek meghal a férje, és ott marad két gyerekkel, és áll a lábán, azt mondják rá, micsoda erős nő. De én már nem akartam erős nő lenni, csak szerelmes, boldog és jó feleség. Hogy az lehessek, amire igazán teremtettek, ízig-vérig nő. A férjem számomra a tökéletes férfi, szerelmes vagyok.

Story címlap

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top