nlc.hu
Sztárok

Vitray Tamást negyedik házasságáról kérdezték

Kritikus kérdést kapott Vitray Tamás a negyedik házasságáról

A legendás tévést a házasságával kapcsolatban faggatták, de nem hátrált meg a válaszadástól.

Vitray Tamás és harmadik felesége, Kállay Bori színésznő közel 40 együtt töltött év után váltak szét. A legenda 87 éves volt, mikor a válókeresetet beadta, így sokakat meglepett a hír, hogy nemcsak, hogy újra szerelembe esett, de 2024-ben, 90 évesen negyedszer is kimondta a boldogító igent.

Vitray Tamás

Fotó: Schumy Csaba

A műsorvezető korábban úgy nyilatkozott új kedveséről, hogy „Ő testesíti meg az eszményi nézőt: fényképezi is a riportjait. Igaz, kétlaki életet él, de amikor nem Svájcban, hanem Magyarországon lesz, egész biztosan segít nekem, sőt már hozott is témát” – mesélte.

Nyilván sokak oldalát fúrja a kíváncsiság, hogy miért volt 90 évesen szükség a házasságra, ami A Nő háromszor című műsorban is felmerült, ahol Köböl Anita műsorvezető mellett Pataki Ági, Horgas Eszter és Vitray voltak a vendégek. A fuvolaművész mindenki helyett nekiszegezte a kérdést:

Miért fontos négyszer esküt tenni?

– fordult a legendás tévéshez. Sőt, arra is választ keresett, hogy „az ember negyedszer is ugyanolyan hittel és bizalommal tud esküt tenni?

Vitray az első kérdésre így válaszolt: „Meggyőződésből”. Aztán azzal folytatta, hogy szerinte azért, mert korábban nem sikerült az eskü szerint élni, még nem kell feladni.

Az atlétikában is van három kísérlet, én eggyel többel próbálkozom, és nagyon örülök, hogy van

– tette hozzá a fuvolaművész kérdésére, mosolyogva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top