nlc.hu
Család

Ettől működik a 91 éves Vitray Tamás új házasságai

Vitray Tamás elárulta, mitől működik jól az új házassága

A 91 éves tévés nem gondolja, hogy érett emberként nehezebb lenne alkalmazkodni.
Vitray Tamás

Vitray Tamás idén februárban osztotta meg a hírt, hogy – teljesen titokban – ismét megházasodott. Negyed felesége, Vitray-Ivens Éva egy korábbi interjúban beszélt érzéseiről; elárulta, hogy tökéletes férfinak tartja Vitrayt, akibe őszintén szerelmes. A legendás tévés most a Best magazinnak mesélt arról, hogy úgy érzi, nehéz természete van, amit a körülötte lévő emberek nem mindig viseltek könnyen. Ennek ellenére továbbra is magát adja – az új házasságában is – és reméli a legjobbakat.

Kísérletet teszek, hogy el lehessen viselni…vagy bejön, vagy nem. Nyolcvanhét évesen váltam, és most kilencvenegy vagyok, de úgy gondolom, mindez nem az évektől függ

– mondta.

Vitray hozzátette azt is három, zátonyra futott házasság után negyedszer is meggyőződésből állt az oltár elé. Egyáltalán nem érzi úgy, hogy a korábbi kudarcok miatt ez ne lett volna jó döntés, ám őszintén elmondta azt is, teljesen biztos abban, hogy ezután új házassága már nem lesz.

És, hogy mi a jó házasság titka?

Vitray Tamás elárulta, Évával jelenleg szomszédok, azután költöznek majd össze, ha kész lesznek Éva lakásának felújításával. És bár hatalmas változás lesz majd, se a tévést, se a párját nem ijeszti meg az új kihívás. Vitray állítja, attól, mert két érett ember köti össze az életét, még nem feltétlenül gond az alkalmazkodás.

Én is alkalmazkodom, ő is alkalmazkodik. Aztán egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy amihez én alkalmazkodom, az az, amit én eredetileg akartam és fordítva. Hát innen van a béke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top