nlc.hu
Család

Szabó Ádám a családalapításról beszélt

Szabó Ádám: „Szeretnék édesapa lenni”

Nem szeretnék tovább húzni.

Szabó Ádám és Farkas Jennifer 2022 év végén találtak egymásra. Ádám a megismerkedésünk után alig pár hónappal megkérte Jennifer kezét, aki igent mondott, majd azonnal belefogott az esküvőszervezésbe. A nagy napra tavaly szeptember 23-án sort is kerítettek. Sokan kérdezték már tőlük, hogy mikor szeretnének családot alapítani. Az énekes most arról mesélt, feleségével nagyon jó a kapcsolatuk, építik egymást – idézi a story.hu.

 „Mostanra a hibákat, amikkel meg kellett küzdenünk, kijavítottuk. Bevallom, egész életemben arra vártam, hogy egy nő azt mondja, szeretne tőlem gyereket. Előttem ott volt a szüleim gyönyörű példája, és egy álmom vált valóra, amikor Jennifer­ azt mondta, hogy szeretne velem családot alapítani. Eddig egyetlen nő mellett sem éreztem azt, hogy szeretnék édesapa lenni, valami mindig hiányzott, de ez most megváltozott” – nyilatkozta Ádám. Párja hozzátette, hogy sosem érezte magát késznek az anyaságra, ám ez megváltozott. 

Szabó Ádám

Szabó Ádám (Fotó: Olajos Piroska)

 „Az életem eddigi szakaszaiban volt valami űr, de ezt Ádám teljesen betöltötte, mellette megnyugodtam, otthonra találtam, minden egyes félelmem szertefoszlott mellette, és én is tudtam segíteni neki abban, hogy túllendüljön a nehézségein, hogy felnőtté váljon. Úgy érzem, tökéletes családapa lesz belőle. Én egészen eddig nem akartam gyereket, mert a szüleim elváltak, amit nagyon nehezen éltem meg, és azt mondtam: a saját gyermekemet nem akarom kitenni ennek. Ádám azonban mindent felülírt az életemben, és úgy érzem, készen állok rá, hogy édesanya legyek” – mesélte Farkas Jennifer. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top