nlc.hu
Család

Szabó Ádám a gyermekvállalásról

Szabó Ádám a gyermekvállalásról: „Rákészülni nem lehet erre, úgyhogy belevágunk, aztán lesz, ami lesz”

Nem szeretnék tovább húzni az időt.

Szabó Ádám és Farkas Jennifer 2022 év végén találtak egymásra és egyből szerelembe estek. A kapcsolatuk szélsebesen haladt előre. Ádám a megismerkedésünk után alig pár hónappal megkérte Jennifer kezét, aki igent mondott, majd azonnal belefogott az esküvőszervezésbe. A nagy napra pedig szeptember 23-án sort is kerítettek.

Szabó Ádám és Jennifer

Fotó: Instagram

Amint összeházasodtak, elárulták, minél hamarabb szeretnének gyermeket vállalni, amiről most a Mokkában meséltek bővebben. 

Nem is volt kérdés, de én még éretlennek gondoltam magunkat a feladathoz. Annyira vágyunk már rá, hogy inkább már felnövünk a feladathoz közben. Rákészülni nem lehet erre, úgyhogy belevágunk, aztán lesz, ami lesz – magyarázta Jennifer, majd az énekes hozzátette, nem félti karrierjüket a családalapítás miatt. – Mi közösen képzeljük el a zenei jövőnket. A gyerek nagyon sok érzelmet fog adni, ami a dalszerzésben hasznomra válhat. Hasznot is húzunk a gyerekből érzelmi szinten. Akkora áldás, nemcsak nekünk, a művészetnek is. Minden könnyebb lesz.”

Ádám egyúttal a rajongói szívét is összetörte, ugyanis mint mondja, amióta házas, nem kapja meg a hódolói üzeneteket, mivel lecserélte okostelefonját egy régi, nyomógombosra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top