nlc.hu
Család

Vádak az ercsi óvodaigazgató ellen

Állítólag kiabált a gyerekekkel, bepanaszolták a szülők az ercsi óvoda vezetőjét

Az igazgatónő úgy véli, csak le akarják járatni.
ercsi óvoda

Kiabál a gyerekekkel, és rossz miatta a hangulat az óvodában – ezzel panaszolták be az ercsi Hétszínvirág óvoda vezetőjét. A polgármester vizsgálatot rendelt el, de előtte egy hónapra felfüggesztette a munkavégzés alól az intézményvezetőt, aki 25 éve óvónő, ebből 15 évig vezette az ercsi óvodát.

“Hétfőn kaptam egy felfüggesztést a polgármester úrtól, miszerint a vezetői módszereimet és a gyermekekkel való bánásmódomat sérelmezik” – nyilatkozta az RTL Híradónak Ábrahám Gabriella. Az igazgatónő azt állítja, nem mondták meg neki, hogy pontosan miben hibázhatott, szerinte eddig senki sem panaszkodott rá.

Az RTL Híradó úgy értesült, az óvodavezető egyik volt kollégája és több szülő tett ellene panaszt, a jelenlegi botrányt pedig egy állítólagos bántalmazási ügy robbantotta ki. A panaszkodók szerint az igazgató gyakran beráncigálja az irodájába azokat a gyerekeket, akikkel – megítélése szerint – probléma van, egy kisfiúval többször is megtette ezt. Erről hangfelvétel is készülhetett, és ezzel fordultak a szülők az önkormányzathoz.

Az intézményvezető szerint a panaszkodó szülők csak le akarják járatni, céljuk ugyanis nem a gyerekek védelme, hanem az, hogy ő ne tudjon újra pályázni az óvodavezetői posztra.

Kiemelt fotó forrása: RTL / RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top