nlc.hu
Család

Meghalt a vőlegény az eljegyzési bulin.

Rettenetes tragédia történt a várandós lány eljegyzési buliján

A fiatal ausztrál pár élete legboldogabb napjából a legszörnyűbb lett.

Rettenetes tragédia történt a vőlegénnyel egy ausztrál pár eljegyzési buliján. Éjjel egy tájban, nem sokkal az eljegyzés bejelentését követően az addig kifejezetten zajos buli félbe szakadt, a zenét sikoltozás hangjai váltották fel. A tizennegyedik hétben lévő kismama vőlegénye elvesztette egyensúlyát és annyira szerencsétlenül esett el, hogy a buli egyik díszlete

Rettenetes tragédia történt a várandós lány eljegyzési buliján

elvágta a nyaki verőerét, a férfi pedig pillanatok alatt elvérzett.

Mindezt pedig úgy, hogy a buli tele volt rendőrrel és egészségügyi dolgozóval, mivel a menyasszony nővér, vőlegénye pedig rendőr volt. Ennek ellenére sem sikerült azonban megmenteni a sérült életét – írja a Daily Mail. Liam Trimmer Angliából, rendőrként költözött az ausztráliai Perth-be, ahol megismerte menyasszonyát, Lilly Watts-t.

 

A várandós asszony teljesen összetört, egyelőre képtelen feldolgozni a tragédiát.

Liam élete félbeszakadt, és olyan űrt hagyott maga után, amelyet soha nem lehet betölteni. A gyermekünk azonban tudni fogja, milyen nagyszerű ember volt az édesapja

– mondta megtörten Lilly. Barátaik gyorsan létrehoztak egy GoFundMe oldalt, hogy pénzt gyűjtsenek az egyedülálló anya számára.

Felajánlásokból

csütörtökig már több mint 125 000 ausztrál dollár jött össze,

ami közel negyvenmillió forint.

Az oldal létrehozója ezt írta: „Lilly világát összetörte egy furcsa baleset, amely szeretett vőlegénye életét követelte. Az este Lilly és Liam közelmúltbeli eljegyzésének, valamint terhességük bejelentésének örömteli megünneplése volt, ami óriási mérföldkő volt közös utazásukban. Barátok és családtagok gyűltek össze, hogy osztozzanak boldogságukban. Az események kegyetlen fordulata miatt Liam élete félbeszakadt, és olyan űrt hagyott maga után, amit soha nem lehet betölteni. Ms. Watts elveszítette “lelkitársát” és most egyedül kell felnevelnie gyermekét, miközben a megélhetés költségeivel is zsonglőrködnie kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top