nlc.hu
Család

Kulcsár Edina kismama ruhában

Tűzpiros ruhában mutatta meg kismama pocakját Kulcsár Edina

Tele van élettel Kulcsár Edina legfrissebb fotója. Ezt a tűzpiros ruhát pedig egyszerűen imádjuk rajta!
Kulcsár Edina és GWM

Nem éppen hétköznapi kismamaruhát választott a negyedik gyermekével várandós Kulcsár Edina. A szépségkirálynő-üzletasszony egyszerűen ragyogott az általa választott tűzpiros szettben.

“Milyen érdekes, hogy úgy is lehet valakit mindennél jobban szeretni, hogy még nem is találkoztál vele. Kisfiam. Nagyon várlak!” – írta a fotóhoz Edina. 

A felvételt itt lehet megnézni!

A születendő kisbaba lesz Kulcsár negyedik gyermeke. Két idősebb lurkója Medox és Nina az előző házasságából született, a gyerekek apja Szabó András Csuti. Harmadik gyermekének Amarának az édesapja G.w.M., aki Edina második férje. 

„Életünk eddigi legjobb szakaszában vagyunk. Gyermekáldás van, kicsattanunk a boldogságtól, várakozunk, szóval jó minden” – mondta néhány napja lapunknak G.w.M. Kulcsár pedig arról beszélt, hogy az edzés az, ami maximálisan feltölti és kikapcsolja.

A zenész egyébként a Blikknek arról beszélt, hogy mindenképpen szeretnének egy nagy bulit és aranyhintót, de a gyermekük érkezése miatt ez a lakodalom idén már nem valósul meg. “Szeretnénk, ha már a kisfiunk is ott lehetne velünk a nagy napon, és Amarával együtt hoznák a gyűrűket. Valószínűleg jövőre vagy még később szervezzük meg, elég spontán emberek vagyunk, így azt gondolom, ez is úgy alakul majd, hogy gondolunk egyet, és gyorsan lezavarunk mindent” – mesélte a Blikknek G.w.M.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top