nlc.hu
Sztárok

Gyönyörű kismamák az Oscar vörös szőnyegéről

Gyönyörű kismamák az Oscar-gálák vörös szőnyegéről

Vanessa Hudgens a 2024-es Oscar-gálán villantotta meg elsőként terhespocakját a nagyvilágnak. Azonban nem a színésznő volt az első, aki várandósként lépett ki a vörös szőnyegre a díjátadó történetében.

Nem telhetett el nagy bejelentések és izgalmak nélkül a 2024-es Oscar-gála sem, ahol idén az egyik legnagyobb meglepetést a High School Musical filmek sztárjának, Vanessa Hudgensnak a terhessége okozta. A 35 éves leendő édesanyán azonnal észre lehetett venni, hogy első gyermekével várandós, szűk fekete ruhája ugyanis tökéletes kiemelte az alakját. Hovatovább, a színésznő még a dús hajkoronáját is egy szoros kontyba fogta, hogy semmi se vegye el a figyelmet a hatalmas pocakjáról. Összeállítása minden kétséget kizáróan elérte a kívánt hatást, Vanessa ugyanis nagyszerűen nézett ki a vörös szőnyegen!

Azonban nem csak a csinos színésznő az egyetlen, aki kismamaként érkezett az Oscar-gálára, korábban már olyan sztárok álltak terhespocakkal a díjátadón a kamerák elé, mint Meryl Streep, Olivia Wilde, Rihanna vagy az éppen a válásán túleső Natalie Portman.

Az alábbi válogatásunkban megmutatjuk, hogy ezeken az alkalmakon milyen varázslatos szerelésekben érkeztek a vörös szőnyegre ezek a sztárok!

Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top