nlc.hu
Sztárok

Pamela Anderson és fia a vörös szőnyegen

Pamela Anderson smink nélkül jelent meg az Oscar-gála afterpartiján

A Vanity Fair által rendezett bulin is hű maradt magához.

Az 56 éves Pamela Anderson sminkese, Alexis Vogel 2019-ben mellrákban hunyt el, a sztár akkor döntött úgy, hogy többé nem festi az arcát. Bár nagy visszhangot váltott ki, amikor mindenféle cicoma nélkül jelent meg egy címlapon, állítása szerint rendkívül felszabadultnak érzi magát. A ’90-es évek szexszimbóluma nem egyedül érkezett az Oscar-bulira: fiai, Brandon Thomas Lee is vele volt. Az elmúlt években egyre több híresség dönt úgy, hogy felvállalja a smink nélküli arcát is a nyilvánosság előtt. Anderson egy virágmintás, napsárga ruhát viselt, amit flitterekkel díszítettek. Korábban egy interjúban elmondta, hogy az öregedés miatti változásokat utazásként fogja fel, és ugyan néha meglepődik azon, amit a tükörben lát, mégis büszke a megjelenésére. 

Brandon Lee and Pamela Anderson

Brandon Thomas Lee és édesanyja, Pamela Anderson. (Fotó: Taylor Hill/Getty Images)

Pamela egyébként nem először látható natúrban: ilyen esemény volt például a párizsi divathét, vagy a 2023-as British Fashion Awards. „Úgy éreztem, hogy ez a szabadság. Akkora megkönnyebbülés” – árulta el a francia Vogue-nak egy korábbi nyilatkozatában. Természetességének felvállalása sok rajongóban lelkesedést váltott ki, egyesek hollywoodi példaképként tekintenek rá. A német Bunte szerint fiai, Brandon Thomas Lee és Dylan Jagger Lee nem támogatják az édesanyjukat a döntésben, bár ma már megbékéltek a dologgal.

Íme egy közelebbi felvétel a sztárról:

Pamela Anderson

Pamela Anderson. (Fotó: Lionel Hahn/Getty Images)

df

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top