nlc.hu
Sztárok

Kiutálták Messi kutyák az Oscar-gáláról

Annyira népszerű volt, hogy kiutálták Messi kutyát az Oscar-gáláról

Az Egy zuhanás anatómiája című film border collie sztárja egyes konkurens filmek producerei szerint túl nagy reflektorfényt biztosít a filmnek, így elintézték, hogy a kutya ne vehessen részt az Oscar-gálán.
Messi

Az Akadémia minden évben rendez egy nagyszabású, fotókban gazdagon dokumentált ebédet az év összes Oscar-jelölt művészének. Ahogy arról mi is beszámoltunk, az idei év legnagyobb sztárja Messi kutya volt, aki az Egy zuhanás anatómiája című cannesi Arany Pálma-díjas filmben játszik fontos szerepet. G

yakorlatilag nem volt sztár a teremben, aki ne akart volna közös fotót vagy legalább egy simogatás lehetőségét Messivel, így kétségtelenül ő jelentette a nap eseményét. Ez azonban sokaknak nem tetszett. Messi eredetileg a vasárnapi (nálunk már hétfői) Oscar-gálán is részt vett volna, csakhogy megfúrták a szereplését – írja a Blikk.

Az ok? Egyes konkurens filmek alkotóinak nem tetszett, hogy a kutya jelenléte extra figyelmet biztosított az Egy zuhanás anatómiájának, ráadásul a kutya úgy volt jelen az Oscar-ebéden, hogy ő nem volt – és kutyaként nem is lehetett – a jelöltek között. Mondjuk a döntés azért is furcsa, mert a ma esti gálára érve már rég lezajlott a szavazás, így a Párizsban élő Messi jelenléte – a legutóbbival ellentétben – már egyáltalán nem befolyásolná a szavazókat semmilyen irányban.

Az Egy zuhanás anatómiája egyébként öt kategória (legjobb film, rendező, női főszereplő, eredeti forgatókönyv, vágás) jelöltjeként várja a díjátadót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top