nlc.hu
Sztárok

Horribilis összegű ajándékcsomagot kapnak az Oscar-jelöltek

65 milliós ajándékcsomaggal vigasztalták azokat, akik nem nyertek Oscar-díjat

Több mint 65 millió forintot érő ajándékcsomaggal kedveskedik az Oscar-gála jelöltjeinek egy marketingcég. Utánajártunk, hogy mit is tartalmaz ez az igen nagyvonalú kedvesség!

Az utolsó helyezésnél, már csak a második hely rosszabb – tartja a mondás, és jól ismerem ezt az érzést jómagam is. Gyerekkoromban ugyanis imádtam szavalóversenyekre járni, ahol éveken keresztül, egészen addig, amíg igazán bele nem jöttem, rendre a második helyezést értem el. A tizedik ilyen alkalom után már borzasztó rosszul éreztem magam, mivel azokon a versenyeken, ahová én – mint egy vidéki kisváros lakója – jelentkezhettem, mindig csak az első helyezést elérőké volt a dicsőség. Természetesen nem nagy ajándékokat kaptak ilyenkor, de gyerekként már egy tábla csokoládé vagy egy könyvutalvány is fel tudta az embert villanyozni – sőt, engem még ma is felvillanyoz.

El tudom képzelni, hogy ha már nálam ekkora volt az izgalom az első helyért, mit érezhetnek azok a tehetségek, akiket Oscar-díjra jelöltek. Esetükben azonban egy dolog teljesen más, mint az én esetemben. Ugyanis minden egyes jelölt, akik pályázhatnak az aranyszobrocskákra, olyan ajándékokban részesülnek, hogy a szavunk is eláll tőle. Így hát kétségtelen, hogy azoknak sincs oka panaszra, akik végül kissé csalódottan távoznak az eseményről.

Elképesztő ajándékokban részesülnek az Oscar-jelöltek (Fotó: Getty Images)

Elképesztő ajándékokban részesülnek az Oscar-jelöltek (Fotó: Getty Images)

Mindenki nyer!

Úgy tűnik, egy marketingcég nagyon figyel arra, hogy ne legyen sértődés a sztárvilágban, ha mégsem nekik ítélnék a kis szobrocskát. A kategóriák jelöltjei ugyanis egy „Mindenki nyer” ajándékzacskót kapnak, mindenféle földi jóval megtöltve függetlenül attól, hogy nyernek-e vagy sem. Ezeket a „kis” táskákat a Distinctive Assets nevű marketingcég tervezte és úgy állította össze, hogy kényeztesse, gyönyörködtesse, meglepje és inspirálja Hollywood művészeit.

Na de mi van benne?

A „vigaszdíj” olyan tételeket tartalmaz, mint egy all-inclusive svájci kiruccanás, egy hét napos wellness élmény, luxus bőrápoló termékek a Miage márkától és egy privát villában való tartózkodás élménye a karibi St. Barth-ban. Az exkluzív termékek és szolgáltatások mellett mocktail italválogatásokat vagy kevésbé ismert márkák termékeit is megtalálják a táskájukban. Ha ez még nem lenne elég, a szerencsés jelöltek luxus konyhai eszközöket, kulináris kiegészítőket és több mint 3 millió forintnak megfelelő ételfelajánlási lehetőséget is kapnak az állatok támogatására.

A férfiaknak sincs oka panaszra az ajándékcsomagokat illetően. Bár ugyanúgy ők is megkapják a fentiekben felsorolt tételeket, lehetséges, hogy őket azok a férfi arc- és bőrápoló termékek hozzák majd igazán lázba, amelyek szintúgy belekerülnek a csomagba. Mindezek mellett, hogy legyen mivel koccintaniuk a nagy esemény után, a táskáikban gint és egy 100 százalékban agávéból készült tequilát is találnak, megspékelve mindezeket egy hordozható turmixgéppel.

„Ajándékaink ugyan arról híresek, hogy szórakoztatóak, meseszerűek és egyediek, ugyanakkor fontos azt is megemlíteni, hogy olyan kisvállalkozásokat és női vállalkozókat támogatunk velük, amelyek hozzáadnak valamit munkásságukkal a világhoz. Én ezt tehát a hírességek marketingjének nevezem a számukra, és ez egy nagyon fontos küldetés” – nyilatkozta Lash Fary, a Distinctive Assets alapítója.

És ez még nem minden!

Ha azt gondolnánk, hogy ennyi ajándék már bőven elég lenne az elkövetkezendő 20 évünk karácsonyaira is, a listának itt még mindig nincs vége! Bár kétségtelen, hogy a legkiégettebb színészek is egy kis nyugalomra találhatnak a wellness kényeztetések és az utazási lehetőségek hatására, a marketingcég azokra a sztárokra is gondolt, akik a szépség megszállottjai. A csomagban ugyanis helyet kap egy RF mikrotűs gép is, amelynek használata jelentős mértékben serkenti a kollagéntermelést és számos bőrgyógyászati panaszra kínál megoldást. 

Luxus termékekkel távozhatnak a jelöltek az eseményről (Fotó: Getty Images)

Luxus termékekkel távozhatnak a jelöltek az eseményről (Fotó: Getty Images)

A hosszú forgatási napok után érthető, hogy a hírességek nyugodt pihenésre is vágynak, ebben pedig azok a legmagasabb minőségű eperfa selyemből készült párnahuzatok fogják támogatni őket, amelyek szintén helyet kapnak a csomagokban. A még kiegyensúlyozottabb életet kényelmes lábbelik, szemgéltapaszok, C-vitamin szérumok, alvásterápiás készülékek, ajakbalzsamok és további bőrápoló termékek támogatják a legendáknál.

Bár kétségtelen, hogy az élet már így is elég édes ezeknek a sztároknak, biztos, ami biztos, az ajándékcsomagokba is rengeteg finomságot tettek. Ilyen például a prémium popcorn, a kézzel készített vegán csokoládé, a gluténmentes kesudiós sütemények, a kézműves csokoládéval bevont perec vagy egy újra gondolt trendi üdítőital.

Fontos tudni

A „Mindenki nyer” ajándéktáskák bár elsőre úgy tűnhet, de nem kapcsolódnak az Oscarhoz vagy az amerikai filmakadémiához, utóbbi nem ítéli oda, nem szponzorálja és nem is támogatja ezeket a csomagokat. Sem az akadémia, sem pedig a Distinctive Assets nem akarja, hogy bármilyen kapcsolat legyen a „Mindenki nyer” ajándéktáskák és az Oscar a filmes testület között. Ennek ellenére mégis jelen vannak, és ahogy már a fentieket olvasva is megállapíthattuk, igen exkluzív ajándékokat kínálva a jelölteknek.

Forrás: (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top