nlc.hu
Sztárok

Pucérruhában jelent meg a Vanity Fair buliján az első gyermekével várandós Vanessa Hudgens

Áttetsző ruhában jelent meg a Vanity Fair Oscar-buliján az első gyermekével várandós Vanessa Hudgens

A színésznő láthatóan sugárzik a boldogságtól.

A High School Musical sztárja az Oscar-gálán egy olyan fekete estélyiben jelent meg, ami nem hagyott kétséget afelől, hogy gyermeket hord a szíve alatt. Vannak, akik már régóta gyanították, hogy Vanessa Hudgens gyereket vár férjétől, Cole Tuckertől

A színésznő és a sportoló 2021 óta alkot egy párt, 2023 februárjában jelentették be eljegyzésüket, decemberben pedig össze is házasodtak. A párnak a hamarosan születendő baba lesz az első közös gyermeke. 

Vanessa Hudgens a Vanity Fair Oscar-buliján 2024-ben

Fotó: Michael Tran / AFP

Míg Hudgens a gálára egy fekete, magas nyakú, földig érő Vera Wang kreációban jelent meg, a Vanity Fair rendezvényére már sokkal merészebben öltözött fel, egy fekete, mélyen dekoltált pucérruhát viselt Roberto Cavallitól. 

A színésznő egyébként nagy rajongója a fekete, áttetsző anyagból készült ruháknak, hiszen ilyet viselt a Vanity Fair előző évi esemény is, igaz, az kevesebbet mutatott, ellenétben azzal a estélyivel, amiben a 2022-es MET gálán jelent meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top