nlc.hu
Család

Halász Judit a fiáról

Ezért nem lett színész Halász Judit fia

Az viszont tiszteletre méltó, mennyit tanult.

Halász Judit fia, Tamás három unokával ajándékozta meg a művésznőt. Juditnak a család a legfontosabb, de csak ritkán beszél a gyerekekről, most azonban kivételt tett. 

Halász Judit

Fotó: Olajos Piroska

A művésznő fia korábban a családjával Amerikában élt, de jó pár éve hazaköltöztek. Tamás rengeteget tanult, de mégsem lépett szülei nyomdokába, Halász Judit pedig úgy érzi, ebben ők is hibásak férjével. 

Elvégezte a vegyészetet, summa cum laude, de egy napig sem dolgozott ebben a szakmában. Más munkát keresett magának, majd Budapesten és Clevelandben tanult, és posztgraduális diplomát szerzett MBA szakon. Utána hazajött. De dolgozott mindenfelé a világban, Amerikában is. Így született egy unokám itthon, kettő pedig az Egyesült Államokban, de ma már mind itthon élnek” – kezdte a hot! magazinnak a művésznő, majd kitért fia szakmaválasztására is.

Mi vagyunk a hibásak, mert ő szívesen játszott színjátszókörben. Általános iskolában nagyon lelkesen csinálták a szín­ját­szó­kört, de aztán gimnáziumban sok országos kémiaversenyen indult. Nagyon lelkesen készült rá, és amikor a továbbtanulás került szóba, akkor mi azt mondtuk: „Oda menj, ahová te akarsz!” Mivel érdekelte a kémia, ezen a vonalon tanult tovább, és most, sok évvel később már azt mondja: kár, hogy nem terelgettük a szakmánk felé, mert esetleg az is érdekelte volna. De egy 18 éves fiatalembert annyi minden érdekel! Hál’ Istennek, sikeres a szakmájában is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top