nlc.hu
Sztárok

Halász Judit és az unokái

Halász Judit ezért nem beszél az unokáiról

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőnek, énekesnőnek komoly indoka van.

Halász Judit fia, Tamás három unokával ajándékozta meg a művésznőt. Az énekesnőnek a család a legfontosabb, de csak ritkán beszél a gyerekekről, mely nem véletlen.

Halász Judit

Halász Judit (Fotó: Schumy Csaba)

„Az unokáim, Félix, Maximilián és Leó kisgyerekként szerették, amikor meséltem, énekeltem nekik lefekvés előtt, amikor nálunk aludtak. Most már nagyfiúk. Nem szeretik, ha a megkérdezésük nélkül róluk beszélek. Már a saját világukat élik, és ahogy ilyenkor a fiatalok, nem akarják, hogy a hátuk mögött ebbe bárki beleszóljon. Középiskolások, a legidősebb idén érettségizik, a középső tizenegyedikes, a legkisebb pedig kilencedikbe jár. Még nem felnőttek, tehát várnom kell, hogy dédi lehessek” – mesélte unokáiról Halász Judit a Star magazinnak.

A művésznő fia korábban a családjával Amerikában élt, de jó pár éve hazaköltöztek. Bár szoros a kapcsolat, csak ritkán hívja unokáit az előadásaira.

„Azt szeretném, és ők is, ha saját maguk tehetsége és érdeklődése szerint alakíthatnák az életüket és nem gondolná azt senki, hogy nekik bármi könnyebb, mert az én unokáim. A színházba sem viszem őket, csak olyan előadáshoz, ami nekik való, amiről tudom, hogy értik és élvezni tudják” – nyilatkozta korábban a Borsnak a 80 éves előadó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top