nlc.hu
Család

Újra apai örömök elé néz a TV2 sztárja

Vészes terhességi rosszullétekkel küzd a TV2 sztárjának felesége

Második gyermekükkel várandós a Sztárban Sztár leszek! győztesének felesége. A büszke apuka kíméletlen őszinteséggel mesélt a babavárás örömeiről és nehézségeiről.

Újra apuka lesz a Sztárban Sztár leszek! második évadának győztese, Csiszár István. A három éves Valentina mellé ismét egy kislány érkezik a családba. A büszke apuka – akinek a háza egy élő adás során gyulladt fel a műsor idején – a babavárás részleteiről a Mokka stúdiójában mesélt.

Ismét apuka lesz a TV2 sztárja (Fotó: TV2)

Ismét apuka lesz a TV2 sztárja (Fotó: TV2)

Április 28.-án már érkezik a tervek szerint az új jövevény, aki ugyancsak egy kislány lesz.

 

– kezdte a reggeli műsorban a büszke énekes, aki a pici nevét bár már tudja, de még nem szeretné elárulni a nagyvilágnak, ezért még kisebbik gyermeke sem tudja ezt az információt, hogy nehogy elkotyogja. Azt azonban nem tagadta, hogy bár nagyon örül, hogy újra kislány érkezik a családba, azért az sem lett volna baj, ha most egy kisfiú érkezését várnák. Sőt, nagyon szívesen kipróbálná azt is, hogy milyen lehet egy kisfiút is felnevelni. Azonban úgy érzi, ezt már nem lesz lehetősége megtapasztalni, mivel ez a várandósság még jobban megviselte kedvesét, mint az előző.

„Valentinával is ugyanaz a diagnózis volt, mint az új jövevénynél, aminek az a csodálatos neve, hogy vészes terhességi rosszullét. Nem arra kell gondolni, hogy az ember reggel felkel rosszul van, majd elhányja magát és annyi volt, hanem: kórház, infúzió, három napig bent kell maradni stb..˝ 

Bővül a család

Az énekes azt is elárulta a nézőknek, hogy Valentina mit szólt ahhoz, hogy hamarosan nagytestvér lesz:

„Nagyon várja a kistestvérét, puszilgatja az anyukájának a hasát, beszél hozzá, tegnap este énekelt neki…”árulta el a Sztárban Sztár leszek! győztese, aki úgy érzi, nagyon ügyes módon magyarázta el gyermekének a további részleteket. „Nálunk nem a gólya járt, hanem úgy körülbelül meseszerűen elmondtuk a biológiáját ennek a dolognak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top