nlc.hu
Család

Nőgyűlölő celeb dicsérte Magyarországot

Nőgyűlölő, nemi erőszakkal és emberkereskedelemmel vádolt celeb dicsérte Magyarországot: Orbán Balázs büszkén posztolt róla

Andrew Tate szerint Magyarország az utolsó reménysugár az Európai Unióban. A mondat szépen hangzik, csakhogy talán nem lenne ildomos dicsekedni vele, ha egy nőgyűlölő, nemi erőszakkal és emberkereskedelemmel vádolt celeb írta ki, a magyar miniszterelnök politikai tanácsadója mégis megtette.
Andrew Tate

Miközben az elmúlt hetekben Varga Judit volt igazságügyi miniszter esetén felbuzdulva rengeteg konzervatív véleményformáló vált a családon belüli erőszak kérdésében rendkívül liberális gondolkodásúvá, hirtelen ez a fajta gondolkodásmód eltűnni látszik, miután Andrew Tate, az amerikai–brit kickbokszbajnokból lett valóságshow-szereplő, majd influenszer tett egy dicsérő megjegyzést Magyarországra:

Magyarország az utolsó reménysugár, tesó. Úgy fest, az EU többi része a szétesés szélén áll.

Tate bejegyzését megosztotta az X-en Orbán Balázs, a magyar miniszterelnök politikai tanácsadója is, azzal a megjegyzéssel, hogy „Milyen meglepő bókot kaptunk”.

szúrta ki a 444.

Andrew Tate bókja valószínűleg azért eshetett jól Orbán Balázsnak, ugyanis az influenszer 9 millió követővel rendelkezik az X-en. Ehhez képest az már nem zavarja, hogy Tate ellen egy londoni bíróság elfogatóparancsot adott ki, miközben Romániában nemi erőszak és emberkereskedelem miatt emeltek ellene vádat. Tate a vagyonát a közösségi médiában szított nőgyűlöletből és a román hatóságok szerint konkrétan bűnözésből szerezte.

Azzal vádolják, hogy elrabolt és pornográf tartalmak készítésére kényszerített hat fiatal nőt, három nő nemi erőszakkal vádolja, egy brit nő pedig azt mondja, Tate addig fojtogatta őt szex közben, amíg el nem ájult. Mialatt folyik a jogi eljárás Romániában Andrew Tate és testvére ellen, addig a teljes ottani vagyonukat lefoglalták a hatóságok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top