nlc.hu
Család
Pécsi Ildikó otthona

Földdel tették egyenlővé Pécsi Ildikó egykori, imádott otthonát

Pécsi Ildikó máriabesnyői hatalmas, gyönyörű telkét és otthonát végül lerombolták.

A 2020. decemberében elhunyt Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos máriabesnyői hatalmas telkét és otthonát lebontották: a 6000 négyzetméteres területet áron alul egy befektető vette meg, aki Gödöllőn az elmúlt években több társasházat is építtetett. Pécsi Ildikó gyönyörű kertje és imádott otthona helyén most egy lakópark áll, és az építkezés még mindig folyik – írja a Bors.

A lap értesülései szerint Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba jelentősen áron alul adta el a házat egy vállalkozónak, egy feltétele volt csak, hogy a szülei által épített házat ne bontsák le. Már a kertet is több telekre parcellázták fel, hogy társasházakat húzzanak fel rájuk, illetve jelenleg is folynak építkezések például egy többszáz millió forint értékű villa épül az egyik telken

Pécsi Ildikó háza

(Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral)

“Próbáltam menteni a menthetőt és Ildikó kertjéből számos növényt kimentettem amivel Ildikó örökségét és emlékét tovább viszem. erre azért volt szükség mert fia Szűcs Csaba minél gyorsabban meg akart szabadulni szülei egykori kertjétől, ami főleg édesanyjának volt nagyon fontos. Ildikó legelső jelentősebb gázsijából, az Aranyember bevételéből vette meg a kert első darabját, amit később folyamatosan bővítettek. Eleinte ott egy pipacsmező volt. A kertben lévő fák mindegyikéhez volt a színésznőnek kötődése, hiszen ültette fát a szüleinek, a fiának, az unokáinak, de szeretett kutyáinak is” – mondta a Borsnak L. Péterfi Csaba, Pécsi Ildikó fogadott fia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top