nlc.hu
Család
Elhagyná az országot a megkéselt diáklány családja

Külföldre költözne a bőnyi iskolában megkéselt kislány családja

Se Mirella, se az öccse, aki ugyancsak szerepelt a késelő lány halállistáján, nem akar visszamenni az iskolába.
bőnyi késelés,

Egy hét telt el azóta, hogy a bőnyi Szent István Általános Iskolában hátba szúrta osztálytársát egy 25 centis késsel az iskola hatodikos tanulója. A 12 éves Horváth Mirella kis híján életét vesztette. Édesanyja elmondta most a Blikknek, hogy a lánya már önállóan elsétál a mosdóba, és egyre jobban érzi magát, ennek ellenére addig nem lélegezhet fel a család, amíg haza nem engedik. “Sok idő kell még a teljes gyógyulásához, de az orvosok szerint maradandó sérülés nélkül fel fog épülni” – tette hozzá Lakatos Mariann.

A megkéselt Mirellával jelenleg egy pszichológus is foglalkozik. “Nem akar visszamenni abba az iskolába, hiszen a rossz emlékek azonnal előjönnének újra. Még az is kérdés, egyáltalán Magyarországon maradunk-e” – árulta el az édesanyja.

Mirella kisöccse ugyancsak szerepelt a támadó, B. Katalin halállistáján. Akárcsak a nővére, ő sem akar visszamenni a bőnyi iskolába. 

A család az ismert ügyvédhez, dr. Magyar Györgyhöz fordult, hogy lással el képviseletüket. A jogász elmondta a Blikknek, hogy a rendőrök most azt vizsgálják, a késelő diákon kívül kinek van még büntetőjogi felelőssége abban, hogy az eset megtörténhetett.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top