nlc.hu
Aktuális
Az ollóval támadó fehérvári másodikos is halállistát írt, akárcsak a bőnyi késelő

Az ollóval támadó fehérvári másodikos is halállistát írt, akárcsak a bőnyi késelő diáklány

Sokkolta az eset a helyieket.
olló

A legfrissebb információk szerint halállistát írt, több diáktársát és tanárát is meg akarta ölni az a másodikos kisfiú, aki ollóval és ceruzával támadt az osztálytársaira és a tanárára az egyik székesfehérvári általános iskolában a múlt héten. Többször is az egyik kislány nyaka felé szúrt.  

Az egyik megtámadott gyerek apja azt mondta a 24.hu-nak, hogy a fiú egy ceruzával szúró mozdulatot tett a lányok nyaka felé, rátámadt a tanárnőre is, aki ekkor segítséget kért. “A gyerekek elmondása szerint a fiú készített egy halállistát, amin a kisfiam volt az első helyen, de rajta volt több más diák is és az órát tartó tanárnő is” – tette hozzá.

A Tények információi szerint a kisfiú nevelőszülőkkel él.

Nem ez volt az első eset, hogy gond volt vele: egy másik szülő ugyanis arról beszélt a 24.hu-nak, hogy az ő lányát korábban megtépte és megpofozta: “Ez a kisfiú már másfél éve inzultálja a kislányomat. Úgy megtépte egyszer, hogy a trauma miatt utána két hétig nem ment iskolába. Egy hónappal ezelőtt pedig úgy megpofozta, hogy az iskola igazgatója rohant megvédeni. Ezt követően egy hétre kitiltották a kisfiút az iskolából”.

A Székesfehérvári Tankerületi Központnál azt nyilatkozták a Tényeknek, hogy tudnak az esetről és feljelentést tettek.

A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt eljárást indított.

Alig egy hónapja egy bőnyi általános iskolában egy hatokos lány egy hatalmas késsel szúrta meg az osztálytársát, Mirellát. A megkéselt lány 8 napig volt kórházban, támadója javítóintézetbe került.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top