nlc.hu
Család
Fia rendezi Pierce Brosnant egy vérfarkasos thrillerben

Fia rendezi Pierce Brosnant egy vérfarkasos thrillerben

Örülnek a közös munkának.

Még idén elkezdik forgatni Nagy-Britanniában a Wolfland című thrillert, amelyet Sean Brosnan rendez, apjával, Pierce Brosnannal a főszerepben – írja az MTI. A film forgatókönyvét is Sean Brosnan írja Matt D’Eliával együtt.

Pierce Brosnan és Sean 2015-ben - Fotó: Gregg DeGuire/WireImage

Pierce Brosnan és Sean 2015-ben – Fotó: Gregg DeGuire/WireImage

A Wolfland egy kamaszról szól, akinek nővére szörnyű támadást él át, és hamarosan az átváltozás jelei mutatkoznak rajta. A fiú útnak indul kis falujából, hogy felkutasson egy híres vérfarkasvadászt, aki visszafordíthatná a nővérét sújtó borzalmas átkot. A vadász elfogadja a megbízást, de még nem is sejtik, milyen halálos csapda vár rájuk.

A 40 éves Sean Brosnan azt nyilatkozta, hogy nagyon örül, hogy az apjával dolgozhat egy olyan filmen, amely arra is vállalkozik, hogy újradefiniálja a vérfarkasos zsánert.

Pierce Brosnan az 1990-es években és a 2000-es évek elején alakította James Bondot a 007-es filmekben, de szerepelt a Black Adam, A Thomas Crown ügy és a Mamma Mia! című filmben is. A nézők hamarosan a The Unholy Trinity és a Four Letters of Love című produkciókban is láthatják.

A 71 éves színész amúgy az évek alatt összesen 5 gyermekről gondoskodott: a 42 évesen elhunyt, adoptált Charlotte-ról, a szintén adoptált Christopherről, az első feleségével közös fiáról, Seanról, és a második házasságából született Dylanről, valamint Parisról.

Ám nem Pierce Brosnan az egyetlen, akit a fia rendez. Legutóbb Elizabeth Hurley-ről derült ki, hogy egy olyan erotikus filmben szerepel, amit a 21 éves fia, Damien rendez. Az 58 éves színésznő, exmodell egy leszbikus jelenetben tűnik fel egy fiatalabb nővel. A kommentelőket azonban megosztotta, hogy Damian erotikus jelenetben rendezi az anyját, mondván “ez nem egy normális anya-fia kapcsolat”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top