nlc.hu
Család
Anyuka lesz a 63 éves Cheryl

Gyermeke lesz a 63 éves nőnek és 26 éves férjének

A 63 éves Cheryl és 26 éves férje nagyon boldogok, hogy hamarosan megszületik a közös gyermekük.

Sok kritika érte a 63 éves nőt, valamint 26 éves szerelmét a közösségi oldalakon. Amikor pedig kiderült, hogy közös gyermekük is lesz, újabb támadásokkal kellett szembenézniük

Cheryl McCainnek 18 unokája van, de nem ezzel került a címlapokra, hanem azzal, hogy milyen boldog kapcsolatban él, a 26 esztendős férjével, Quran McCainnel .

A férfi 23 volt, amikor 2021 áprilisában összejött az asszonnyal. Az összeköltözésük után pedig egy közös social fiókot is létrehozták, ahol rengeteg kritikát kapnak. 

Cheryl McCain és Quran McCain

Cheryl McCain és Quran McCain (fotó: Profimedia)

“Hét gyerekem van, de csak az egyiket láthatom, mert a többiek nem támogatják a kapcsolatunkat. Ez nagyon fáj nekem. Az egész életemet nekik szenteltem, aztán jött valaki, akivel szerelmesek lettünk egymásba, és aki feleségül akart venni, ők viszont ezt egyáltalán nem támogatják. Bár 18 unokám van, csak hárommal tarthatom a kapcsolatot”magyarázta Cheryl.

Az asszony a napokban megosztott egy TikTok- videót, amelyen az látható, hogy egy ultrahang képet tart a kezében.  Mivel a nő az életkora miatt nem tudná kihordani saját gyermekét, ezért a pár béranya segítségét kérte.

@oliver6060 It’s finally happening we’re startung our family @King 🤴🏾 Quran #fyp #agegap #couplegoals #surrogacy #update #baby #finally #thankgod #love #happiness ♬ original sound - Queen cheryl 👸

 

Elképesztő érzés volt megtudni, hogy babánk lesz. Saját családot alapíthatunk. Boldogabb vagyok, mint hala”– magyarázta az asszony, majd a férfi is megszólalt. “Sírtam az örömtől, amikor megtudtam. Ez lesz a legelső gyermekem. Soha nem éreztem még ilyen boldogságot, csak akkor, amikor összeházasodtunk Cheryllel.”

A szerelmesek számára teljesen mindegy, hogy mi lesz a baba neme, a gonosz kommentekre azonban egyáltalán nem figyelnek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top