nlc.hu
Család
Ilyen felnőtt lett Lady Louise Mountbatten-Windsor

Gyönyörű nő lett II. Erzsébet legfiatalabb lány unokája

Nem kért rangot, nem érdeklik a puccos partik. Lady Louise a fogathajtás szerelmese, és teljesen hétköznapi munkákat vállal.

Idén lesz 21 esztendős II. Erzsébet legfiatalabb lány unokája Lady Louise Mountbatten-Windsor. A lány szülei Eduárd edinburgh-i herceg, és Zsófia edinburghi- hercegné.

Louise – egészen pontosan Louise Alice Elizabeth Mary – 2003 őszén született, a Frimley Park kórházban. Mivel a kislány koraszülött volt, így Zsófia egy állami kórház szülészetén hozta őt a világra. A hercegné később már a második gyermekét is itt szülte meg, és minden évben ellátogat az intézménybe, hogy segítsen nekik adományokat gyűjteni. Mivel a kislány koraszülött volt, komplikációk adódtak a szülésnél, így három hetet töltött a kórházban. Nevét is csak akkor árulták el, amikor egy hónapos lett. Louise kifelé kacsintással született, amit ma már alig lehet észrevenni.

Hiába ült az elsősorban a koronázáson, nem keresi a reflektorfényt. Imádja a lovakat, és ahogyan nagyapja, úgy ő is fogathajtás szerelmese. Egészen megható pillanat volt, amikor Fülöp herceg halála után, egy rendezvényen Louise ült a híres, zöld kocsiba. Ezt a pillanatot még a néhai királynő is megkönnyezte.

Fülöp herceg és Lady Louise

Fülöp herceg és Lady Louise ugyanazon a kocsin (fotó: PRofimeida)

Louise gyakran viseli édesanyja ruháit, szereti a Szombat esti láz műsort, jelenleg egyetemista, és hétköznapi munkákat vállal, a suli mellett.

Kislányból ifjú hölgy!

II. Erzsébet királynő, Fülöp herceg és Lady Louise (fotó: Profimedia)
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top