nlc.hu
Család
Kucsera Gábor: „boldog vagyok”

Kucsera Gábor: „boldog vagyok”

Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága válságba került, de sikerült újraépíteniük a kapcsolatukat.

A Kucsera-Tápai házaspár Hajdú Péter műsorában jelentették be, hogy újra egy párt alkotnak. Erről Hajdú mit sem tudott.

“Kucsera Gábor mindvégig nagyon szépen beszélt Szabináról. Bevallom az utolsó etapnál már őszintén azt kívántam, hogy valamikor a közeljövőben, ők ketten kibéküljenek. Azt éreztem, hogy jó úton járnak és valami már folyamatban van, de arról lövésem sem volt, hogy már újra együtt is élnek” – árulta el  Hajdú Péter.

Kucsera Gábor: „boldog vagyok”

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

Kucsera Gábor azt mondja, végre ismét boldog.

“Nagyon megváltoztam, jó kedvem van, három év után végre boldog vagyok, de ez a három év, ami mögöttem van, az kemény volt. Nyilván egy időben elvitt az élet, főleg a rossz olimpiai szereplésem után. Azokban a dolgokban, amelyek motiváltak, éltettek, vakvágányra futottam és azt gondoltam, hogy a buli, az éjszakázás, meg a csajozás majd jó lesz nekem. És sajnos nem változtam sokat, nem lettem jó fiú a házasságom alatt. Ott is voltak hullámvölgyek, rossz periódusok és nekem kellett ez a három év, hogy megtaláljam újra azt az utat, amin most járok” – mondta Kucsera Gábor a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top