nlc.hu
Család
Megszólalt a harmadik gyerekről Serbán Attila

Megszólalt a harmadik gyerekről Serbán Attila

A szakmai sikerek mellett büszke édesapa is a 47 éves színész.

Bővülhet-e Serbán Attila családja két kislány után? Erre a Mokkában adott választ a minap a színész, akinek a nagyobbik kislánya, Hanka 7 éves, míg a kisebbik, Odett a napokban lett féléves. 

Serbán Attila,

Serbán Attila nagyon örül, hogy lányos apuka lehet – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Szerintem rettentően jó baba. Nagyon szeretjük” – mesélte Odettről. Arra a műsorvezetői kérdésre, hogy „Milyen 2 csajjal?”, a következőket válaszolta nevetve: „Szoktam mondani, hogy én száradó bugyik között fogok szépen elaludni egyszer csak”. Majd hozzáfűzte: „Nagyon jó, igazából szeretem a női energiákat. Néha azért nyilván vannak olyan helyzetek, amikor 3 nő azért megéri a pénzét”.

Amikor pedig azt firtatta Istenes László, hogy bővülhet-e akár a család egy fiúval?, így felelt a 47 éves színész: „Nem zárkózom el igazából, de most, jelen pillanatban úgy beszéltük meg, hogy kettő”.

Serbán Attila elmesélte, hogy Hanka műugró versenyen 3. helyezést ért el. A színész feleségének egyik kedves barátnője versenyszerűen űzte a sportot és ő javasolta nekik. Három edzés van egy héten, nagyon szereti, a színész pedig nagyon büszke rá.

„Te ilyen lányos apuka vagy egyébként?” – kérdezték tőle, mire a színész – aki amúgy a nagyobbik lánya egyik kedvenc ételét, bolognai spagettit készített a stúdióban – a következőket vallotta be: „Én ezt tudom. Én erre vágytam titkon. Igazából bejött a dolog, nagyon boldogok voltunk, de természetesen, ha fiú lett volna, az se lett volna probléma. (…) Tényleg cukik mindketten, és nagyon szeretik egymást.”

Serbán Attila és a 16 évvel fiatalabb Munkácsy Kata 13 éve alkot egy párt, szerelmük 10. évfordulóján házasodtak össze. A színész amúgy hihetetlen munkatempót diktál: számtalan zenés darabban, fellépésen láthatják a nézők. „Bármelyik munkámról is legyen szó, mindent beleadok. Ezt úgy tudom megtenni, hogy a pszichés háttérnek és a pihenésnek meg kell lennie. Szokták mondani, hogy a szem a lélek tükre. Én mindig hozzáteszem, hogy a hang is. Volt, hogy nem volt minden rendben körülöttem és éreztem, hogy a munka sem úgy ment. Nekem nélkülözhetetlen a család, hogy ezen a téren minden rendben legyen”árulta el korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top