nlc.hu
Család
47 év után nyugdíjba vonult a 89 éves iskolai jelzőember, meghatóan búcsúztatták a diákok

47 év után nyugdíjba vonult a 89 éves iskolai jelzőember, meghatóan búcsúztatták a diákok

Nagyon élvezte a munkáját.

Nyugdíjba vonult Dorothy Kalkbrenner, a pennsylvaniai Abington egyik általános iskolájának jelzőembere, aki a diákoknak segít nap, mint nap a zebrán való átkelésben. A gyerekek által csak Miss Dottie-nak becézett idős hölgy 47 éven át dolgozott az iskolában ebben a munkakörben, könnyek között köszönt el a kisdiákoktól, akik meghatóan búcsúztatták el. Tanáraikkal együtt egy partit rendeztek Miss Dottie számára, melynek során a diákok kézzel készített köszönőlapokkal ajándékozták meg imádott jelzőemberüket.

Az idős nő nagyon megilletődött, hogy ilyen bájos búcsúünnepséget szerveztek a számára: „Nagyon megindító volt. Tele volt a terem gyerekekkel, csodálatos volt.” Elmondta, hogy nagyon élvezte a munkáját, és már most tudja, hogy hiányozni fog neki mindez nyugdíjasként, különösen az, hogy ezentúl már nem láthatja naponta az iskola kisdiákjait.

Sírhatnékom van, hogy mostantól már nem láthatom őket, de itt az ideje, hogy nyugdíjba vonulja” – vallotta be Miss Dottie, aki jelenleg egy idősotthonban él, és azt tervezi, hogy mostantól aktívabban vesz részt a közösségi életben.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top