nlc.hu
Család
Szegedi Fecsó az apaságról: „Az első egy-két év olyan, mintha egy robotporszívót hajkurásznál”

Szegedi Fecsó az apaságról: „Az első egy-két év olyan, mintha egy robotporszívót hajkurásznál”

Gyermekeivel való kapcsolatáról mesélt az üzletember.

Idén június 16-án ünneplik Magyarországon az Apák napját. Ennek apropójából vallott a gyereknevelés kihívásairól Szegedi Fecsó, aki a napokban egy heves szakítás után újra kibékült a menyasszonyával, két kisfia édesanyjával.

A Sztárboxban is versenyző, háromgyermekes üzletember elárulta az rtl.hu-nak, hogy olykor meggyűlik a baja az apasággal, még ha a legtöbbször ez édes teher is számára. Úgy gondolja, egy gyerekkel még el lehet bírni, de hárommal, akik ráadásul fiúk, már nehezebb.

Szegedi Fecsó a Sztárbox-ban - Fotó: Sajtóklub

Szegedi Fecsó a Sztárbox-ban – Fotó: Sajtóklub

“Az első egy-két év olyan, mintha egy robotporszívót hajkurásznál: addig szaladgál, míg neki nem ütközik valaminek, ez egy idegtépő időszak” – jelentette ki Fecsó, aki számára az az apaság fontosabb része, amikor már tud beszélgetni a gyerekekkel és átadhatja nekik a tudását.

Ami a szüleivel való kapcsolatát illeti, bevallotta: úgy érezte, az edző és a családfő szerepe nem fért meg jól egymás mellett, és édesanyja volt az, aki elvégezte a szülői feladatokat. Ugyanis nagyon sokáig úszott és az édesapja volt az edzője. “Egy kicsit feladta az apaságát, hogy az edző lehessen” – tette hozzá.

Szegedi Fecsó már korábban is beszélt arról, hogy náluk a gyereknevelés nagy része a párjára hárul. “Úgy gondolom, 90 százalékban ez Bea feladata, az enyém pedig az, hogy biztos anyagi hátteret teremtsek a családomnak, hogy nyugalomban és békességben élhessünk” – árulta el akkor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top