nlc.hu
Család
Eltűnt férjét keresi Ildikó, öngyilkosságra készülhet

Napok óta keresi eltűnt férjét Ildikó, öngyilkosságra készülhetett a német férfi

Időzített e-mailben tudatta nejével, hogy végez magával.

Több mint két napja hiába keresi a férjét Kozák Ildikó. A kisgyerekes anyuka azóta nem tudja, mi történt a 31 éves párjával, csak annyit, hogy Jakub el akarja dobni az életét. Búcsúlevelében megírta, hogy végez magával, ám egyelőre senki nem találja a férfit. A család Berlinből költözött haza, ám nemrég drámák sora árnyékolta be az életüket: rossz hírt kaptak a kisgyerekük egészségi állapotáról, Jakubnak pedig a munkahelyén voltak konfliktusai.

Ildikó kiderítette, hogy a férje egy Bolt taxival indult a városba. A búcsúleveléből az derült ki, hogy a Szabadság hídról a Dunába akarja vetni magát, a taxisofőr elmondása szerint nem oda vitette magát. A rendőrség információi szerint pedig az elmúlt napokban senki nem ugrott le a hídról.

A férje okosórája alapján Ildikó a Népliget környékén tudta beazonosítani a helyet, ahol a párja utoljára tartózkodott. A rendőrségi bejelentés mellett már a közösségi oldalakon is segítséget kért. Plakátokat kezdett el kihelyezni a fővárosban, krétával pedig feliratokat rajzol a járdára a férje kedvenc helyein, hogy biztosan hazataláljon.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top