nlc.hu
Család
Rálőtt a szépségverseny bíráira az eredmény miatt

Lövöldözni kezdett a szépségverseny bíráira, mivel csak 4. lett a lánya

Elharapództak az indulatok a rendezvényen.

Tragédiával végződött egy regionális szépségverseny a brazíliai Altamirában, miután az egyik versenyző édesapja lövöldözni kezdett a bírókra, zokon vette ugyanis, hogy a lánya csak a 4. helyet szerezte meg. Sebastiao Francisco elégedetlenségének adott hangot, megkérdőjelezve a zsűri döntését és az értékelési kritériumokat. A szépségverseny helyszínén ugyan biztonsági őrök és a katonai rendészek is jelen voltak, ám ezzel mit sem törődött a feldühödött apa: fegyvert rántott elő és rálőtt a bírókra, erre a rendőrök lelőtték.

A szemtanúk szerint Francisco megalázónak tekintette lánya 4. helyét, mivel biztos nyertesnek tartotta őt. Amikor bepipult a bírók magyarázatától, saját kezébe vette a dolgokat. A farmert kórházba szállították, de belehalt a sérüléseibe.

Állítólag zsúfolásig tele volt a rendezvényterem, ahol a tragikus események történtek, és a biztonságiaknak nem volt más választásuk, mint, hogy rálőjenek a dühös apára azért, hogy megvédjék a jelenlévőket. Sikerült pár lövést leadnia az apának, mielőtt lelőtték, így egy másik személy is megsérült és kórházba került.

Az esettel kapcsolatban jelenleg is folyik a nyomozás, hogy megállapítsák, megakadályozhatta volna-e a katonai rendőrség az apa halálát.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top