nlc.hu
Család
Papp Máté Bence Tóth Gabival való kapcsolatáról

Papp Máté Bence kapcsolatuk hajnaláról: „Gabit mindenki elhagyta”

Papp Máté Bence arról beszélt a Blikknek, mennyi nehézséggel kellett szembenézniük Tóth Gabival kapcsolatuk hajnalán.

A Blikk interjút készített Tóth Gabi párjával, Papp Máté Bencével. A Fricska táncosa felidézte, mennyire kellemetlen volt kapcsolatuk hajnalán, mikor az énekesnő volt férje, Krausz Gábor balszerencsés megjegyzést tett rájuk saját közösségi oldalán.

Papp Máté Bence kapcsolatuk hajnaláról: „Gabit mindenki elhagyta"

(Fotó: fotocentral)

Ezután jött az a bizonyos poszt, Gabi volt férjétől. A kellemetlen fricska… És ott borult minden. A Fricskában voltak gyerekes szülők. Gabit pedig összehozták mindenkivel. Szerintem ez borzasztó igazságtalanság volt velünk szemben. Gabit mindenki elhagyta, a legközelebbi környezetéből is. Barátok, családtagok. Egy kezemen meg tudom számolni, kik maradtak mellette. Úgy alkottak véleményt az emberek és ítéltek el minket, hogy nem tudták, hogy valójában mi történik. Ez borzasztó igazságtalanság.

 – mondta Papp Máté Bence, aki hozzátette: nem barátok Krausz Gáborral, de igyekszik normális kapcsolatot kialakítani vele Hanni miatt.

“Nem beszélek vele, nem vagyunk barátok, és szerintem nem is leszünk soha. Hanni (Tóth Gabi és Krausz Gábor lánya – a szerk.) miatt viszont törekszem arra, hogy a kapcsolat normális legyen. Örülök, hogy megtalálta a boldogságot. Egy kisgyerek számára az a legfontosabb, hogy a szülei kiegyensúlyozottak legyenek. Mindannyian érte vagyunk” – mondta Papp Máté Bence, aki hamarosan Tóth Gabival méretteti meg magát a Dancing with the Stars táncparkettjén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top