Család
Szponzorált tartalom

Mit vegyek karácsonyra a pasimnak? – ajándékötletek gamer férfiaknak

Felnőtt férfiembernek kell ajándékot venned karácsonyra? Nem csoda, ha összeszorul a gyomrod ettől a feladattól, hiszen a teremtés koronáit tényleg nem könnyű lenyűgözni. Persze ennek is megvan a maga trükkje: keresed a benne lakó gyermeket, és az ő álmait próbáld valóra váltani.

Ha fanatikus gamer a pasid, némileg könnyebb dolgod van, hiszen neki a legújabb játékokkal és kütyükkel biztosan tudsz örömet szerezni. Persze aki járatlan ennek a világban, annak a választás továbbra sem egyszerű. Az alábbi ajánlatokkal ebben szeretnénk segíteni.

Nem kell gyereknek lenni ahhoz, hogy szeresd a videó játékokat

Nem kell gyereknek lenni ahhoz, hogy szeresd a videó játékokat

Cyberpunk 2077 – végtelen és varázsaltos univerzum játékosoknak

A számítógépes játékok kedvelőinek népes táborában az új Cyberpunk 2077 decemberi megjelenését körülbelül akkora izgalom és várakozás előzte meg, mint a mozirajongóknál a Csillagok háborúja legfrissebb epizódját. Ez nem túlzás: az ikonikus szerepjátékból már az előrendelés időszakában eladtak 8 millió darabot, és várható, hogy ez a szám sokszorozódni fog karácsonyig. Van valami megfejthetetlen titka ennek a játéknak, hiszen pillanatok alatt el lehet merülni rejtélyes és bonyolult univerzumában, és ha egyszer belevetettük Night City (itt játszódik a történet) elképesztő forgatagába, hónapokig benne is akarunk majd maradni. Nem számít, hogy megfontolt, komoly családapa veszi a kezébe a játékot vagy pályakezdő ifjú titán, a férfiakat tökéletesen elvarázsolja ez a világ. Ezért bármelyik úrnak, pasinak és srácnak, akinek egy csepp vonzalma van a számítógépes játékok iránt, a Cyberpunk 207 legújabb része telitalálat lesz karácsonyi meglepetésként.

Logitech G923 kormány – azoknak, akik versenyzőnek születtek

Szinte minden férfit vonz a sebesség és gyerekkorában mind álmodott arról, hogy győztes autóversenyzőként majd egyszer az ő fejére helyezik a dicsőség babérkoszorúját. Ez az álom még felnőttkorban is él, és ha azt látod szíved választottján, hogy szívesen megragadná az alkalmat, hogy versenyhelyzetben bizonyítsa vezetői rátermettségét, akkor add meg neki ezt az élményt karácsonyra. Ezt megteheted úgy is, hogy nem kell közben reszketned, vajon összetöri-e magát vagy a kocsit egy élesebb kanyarban. A megoldás egy olyan versenykormány, amivel autós videójátékok játszhatók. Ilyen például a Logitech G923, ami PlayStation, X-box és PC változatban is kapható, és olyan realisztikus vezetési élményt nyújt, mintha tényleg egy valódi versenyautóban ülnél. Ezzel a kormánnyal nemcsak a felnőtt pasik, de a gyerekek is rikoltozva tekerik majd be az autót a legélesebb kanyarokba is, sőt szerintünk te sem akarsz majd kiszállni mögüle, ha egyszer kipróbálod!

X-box S – több teljesítmény vérbeli gamereknek

Lehet, hogy a gyereked nyúz a legújabb X-boxért, de közben a pasid még nála is jobban áhítozik rá…. csak éppen nem meri bevallani. Ha tudod a párodról, hogy nagy rajongója a számítógépes játékoknak, akkor jó esély van arra, hogy egy ilyen eszközzel tudnál igazán a kedvében járni. A szakértők és hivatásos tesztelők azt mondják, hogy még azt is érdemes új generációs konzollal meglepni idén karácsonykor, akinek már lapul a szekrényében egy régebbi X-box. Ugyanis ezeknek a gépeknek már annyival nagyobb a teljesítménye és annyival magasabb játékélményt nyújtanak, hogy nem is hasonlíthatók össze a régebbi típusokkal. Persze nem kell rögtön csúcsmodellben gondolkodni, hiszen már a Microsoft legkisebb verziója, a Xbox Series S is újszerű élményt ad azoknak, akik kanapéról szeretnek játszani.

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top