Digitális szorongató – Bántanak! Segítesz?

Az online bántalmazás a mindennapjaink részévé vált – olyan téma lett, ami nagyon sok fiatalt érint. Az igazság azonban az, hogy ami az online világban történik, mindannyiunkat érint. Eddig is születtek cikkek, segítő füzetek, tanulmányok és kutatások az online bántalmazás témájában, de ez a könyv az első, ami a háttér, a statisztikák és az okok mellett kézzelfogható megoldásokat, részletes leírásokat, történeteket, valamint olvasmány- és filmajánlót is tartalmaz. A Bántanak! Segítesz? szerzőivel, Urbán Anikóval és a podcast állandó tagjával, Villányi Gergővel beszélgettünk.

Digitális szorongató – Bántanak! Segítesz?

Az online bántalmazás a mindennapjaink részévé vált – olyan téma lett, ami nagyon sok fiatalt érint. Az igazság azonban az, hogy ami az online világban történik, mindannyiunkat érint. Eddig is születtek cikkek, segítő füzetek, tanulmányok és kutatások az online bántalmazás témájában, de ez a könyv az első, ami a háttér, a statisztikák és az okok mellett kézzelfogható megoldásokat, részletes leírásokat, történeteket, valamint olvasmány- és filmajánlót is tartalmaz.

A Bántanak! Segítesz? szerzőivel, Urbán Anikóval és a podcast állandó tagjával, Villányi Gergővel beszélgettünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top